ANtiQ08
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,445
ASRock X870 Pro RS WiFi 8000mhz(OC) RGB M.2 AM5 ATX Anakart
ASRock X870 Pro RS WiFi 8000mhz(OC) RGB M.2 AM5 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Taksit avantajı olmaya bilir ama böyle kartlar varken sırf beyaz diye o anakart alınmaz hem 8 faz hemde 10k veriyorsunuz bir zahmet 12 faz vrm i olsun Gaming plus serisi sizi ciddi anlamda tatmin eder 8k çokta f/p dır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Amd 2 nesil daha işlemci çıkaracak hocam am6 2028-2029 da gelecek öyle düşünün daha 2.5 sene bu soketi kullanacaksınız am5 ilk çıktığında arada uçuk farklar vardı am4 le am6 da aynı olacak am5 iyi bir anakart alıp tr de fiyatlar oturana kadar am5 kullanacağız zaten o yüzden 12faz anakart alıp am6 çıkmaya yakın en güncel ve en güçlü am5 işlemci alınıp 1.5-2 sene fiyatların oturması beklenebilirSanırım dediğiniz senaryo Ryzen 9 9xxx serisine geçeceğim vakitte bana problemler yaratacak senaryo uzun yıllar ryzen 7 7800x3d beni götürür diye düşünüyorum en son kasaya 2022 yılında upgrade yapmışım.
Ek olarak evet haklısınız ancak hepsiburada avantajım var asrock hbde hiç görmedim. Markalar filtresinde bile yok
Ve transistör fiyatları 16k dolar civarından 20k dolarlara çıktı bununda etkisi olacaktır yani zaten pahalı olacak ama transistör fiyatları arttığı için extra bir artış olacak ileride am5 için extra anakart masrafı yaptırmayacak modelleri alıp geçin![]()
ASRock X870 Pro RS WiFi 8000mhz(OC) RGB M.2 AM5 ATX Anakart
ASRock X870 Pro RS WiFi 8000mhz(OC) RGB M.2 AM5 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Taksit avantajı olmaya bilir ama böyle kartlar varken sırf beyaz diye o anakart alınmaz hem 8 faz hemde 10k veriyorsunuz bir zahmet 12 faz vrm i olsun Gaming plus serisi sizi ciddi anlamda tatmin eder 8k çokta f/p dır
Amd 2 nesil daha işlemci çıkaracak hocam am6 2028-2029 da gelecek öyle düşünün daha 2.5 sene bu soketi kullanacaksınız am5 ilk çıktığında arada uçuk farklar vardı am4 le am6 da aynı olacak am5 iyi bir anakart alıp tr de fiyatlar oturana kadar am5 kullanacağız zaten o yüzden 12faz anakart alıp am6 çıkmaya yakın en güncel ve en güçlü am5 işlemci alınıp 1.5-2 sene fiyatların oturması beklenebilir
Msı MB B850 Gamıng Plus Wıfı Am5 Ddr5 8200MHZ(OC) Dp 3x M.2 USB 10GBS 5g Lan Wı-Fı 7 Atx
Beyaz olsun derseniz illa bu model iyidir ama bakabilirsiniz buna
Son düzenleme: