Neler Yeni

Eski Sistemime Öneri

MertEfe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mert Efe
Arkadaslar suan kullanmis oldugum pc mi yenilemek istiyorum yani monitör klavye mouse kulaklık hdd ssd parcalarim kalacak sadece yeni bir kasa psu islemci anakart ve ram alacağım almisken de iyi birsey olsuj istiyorum asagidaki sistemi topladim sizce sistem tam uyumlu bir şekilde calisir mi sıkıntı olur mu ve şuan msi gtx960 ekrankarti kullanıyorum bütçeden dolayi suan yeni bir ekran karti almayacagim bunu kullanacağım

Ekler

• Screenshot_20200716-123119.jpg
    Screenshot_20200716-123119.jpg
    165.6 KB · Hit: 57

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Arkadaslar suan kullanmis oldugum PC mi yenilemek istiyorum yani monitör klavye mouse kulaklık HDD ssd parcalarim kalacak sadece yeni bir kasa PSU islemci anakart ve ram alacağım almisken de iyi birsey olsuj istiyorum asagidaki sistemi topladim sizce sistem tam uyumlu bir şekilde calisir mi sıkıntı olur mu ve şuan msi gtx960 ekrankarti kullanıyorum bütçeden dolayi suan yeni bir ekran karti almayacagim bunu kullanacağım
O PSU'yu önermem, alma.
O fiyata güzel sistem toplanır.
Ben olsam ssd falan olmadan sistem alırdım.
960 kartını da en yakın zamanda satardım.

COREXAR

80+ Silver
Arkadaslar suan kullanmis oldugum PC mi yenilemek istiyorum yani monitör klavye mouse kulaklık HDD ssd parcalarim kalacak sadece yeni bir kasa PSU islemci anakart ve ram alacağım almisken de iyi birsey olsuj istiyorum asagidaki sistemi topladim sizce sistem tam uyumlu bir şekilde calisir mi sıkıntı olur mu ve şuan msi gtx960 ekrankarti kullanıyorum bütçeden dolayi suan yeni bir ekran karti almayacagim bunu kullanacağım
Dostum çok pahalı olmuş sistem.
O fiyata 3600+1660s alabilirsin. Ama dediğin gibi sadece belli parçaları değiştirmek istiyorsun.
İndirim takip edip tek tek almanı öneririm. 3600x indirimlerde 1500'e kadar düşüyor.
X570 yerine b550'de alabilirsin. S2H'da işini görür.

Anonymous?

80+ Bronze
Kasa ve psu kötü,ex. oc yapmıyacaksanız x ibareli anakart almayada gerek yok.r5 3600x yerine 3600 vb. işlemciler alınabilir.

MertEfe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mert Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum çok pahalı olmuş sistem.
O fiyata 3600+1660s alabilirsin. Ama dediğin gibi sadece belli parçaları değiştirmek istiyorsun.
İndirim takip edip tek tek almanı öneririm. 3600x indirimlerde 1500'e kadar düşüyor.
X570 yerine b550'de alabilirsin. S2H'da işini görür.
Minimum fiyata maksimum guc yani fp olarak ne önerirsin islemci anakart ram kasa ve psu olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

3600u
Kasa ve PSU kötü,ex. oc yapmıyacaksanız x ibareli anakart almayada gerek yok.r5 3600x yerine 3600 vb. işlemciler alınabilir.
Stok fan i kötü diye tercih etmedim onu

O PSU'yu önermem, alma.
O fiyata güzel sistem toplanır.
Ben olsam ssd falan olmadan sistem alırdım.
960 kartını da en yakın zamanda satardım.
Sistem önerisi verir misin sadece anakart islemci ram ve kasa psu olarak

Anonymous?

80+ Bronze
Minimum fiyata maksimum guc yani fp olarak ne önerirsin islemci anakart ram kasa ve PSU olarak

3600u

Stok fan i kötü diye tercih etmedim onu

Sistem önerisi verir misin sadece anakart islemci ram ve kasa PSU olarak
+200 lira vereceksen t6 ultra al o zaman.

COREXAR

80+ Silver
Dostum indirimleri takip etmek burda çok önemli. 3700x yanlış hatırlamıyosam 2000'e düşüyor.
Güzel bir B550 anakart yakışır.
Kasa olarak delta RGB alabilirsin içinde gelen PSU'da yeter sana.

Top Bottom