Neler Yeni

Yardım Eski tablet internet var ama internet yok hatası

The GodFather

80+ Silver
elimde Samsung’un eski bir tableti var googla giriyor ama youtub play storeda bağlantı yok hatası veriyor çözümü bilen var mı

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin
elimde Samsung’un eski bir tableti var googla giriyor ama youtub play storeda bağlantı yok hatası veriyor çözümü bilen var mı
Tablet nedir? Android sürümünden dolayı oluyor olabilir hocam.

The GodFather

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin
Samsung tab2 7.0 android 4.2.2
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yardımcı olabilirsen sevinirim
Saat ayarı falan doğru dimi hocam? Tabletin ayarlarından Hesaplar kısmından Google hesabını kaldırıp tekrardan açmayı deneyin. Bu 2 dediğim de olmazsa Android sürümünden dolayı bu hatayı veriyordur %90.

The GodFather

80+ Silver
Saat ayarı falan doğru dimi hocam? Tabletin ayarlarından Hesaplar kısmından Google hesabını kaldırıp tekrardan açmayı deneyin. Bu 2 dediğim de olmazsa Android sürümünden dolayı bu hatayı veriyordur %90.
Hocam bana da öyle geliyor da tabletin sahibi 2 hafta önce kullanıyordum diyor yutubu

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin
Hocam bana da öyle geliyor da tabletin sahibi 2 hafta önce kullanıyordum diyor yutubu
Bende Android 4.0.4 vardı tabletimde. Yanlışım yoksa 4 sene falan önce YouTube desteği kesildi. Custom ROM kurdum öyle girebiliyorum ama tabletin özellikleri düşük olduğu için YouTube'da kasmalar oluyor.

Cihangir

80+ Gold
Samsung tab2 7.0 android 4.2.2
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yardımcı olabilirsen sevinirim
bende de eski telefon var androis sürümü 4.1.2 artık kullanılmıyor tablette kullanılmaz sürümden solayı

The GodFather

80+ Silver
bende de eski telefon var androis sürümü 4.1.2 artık kullanılmıyor tablette kullanılmaz sürümden solayı
Bende Android 4.0.4 vardı tabletimde. Yanlışım yoksa 4 sene falan önce YouTube desteği kesildi. Custom ROM kurdum öyle girebiliyorum ama tabletin özellikleri düşük olduğu için YouTube'da kasmalar oluyor.
Yutubu kullanmanın bir yolu yok mu bende pek anlamıyorum ama

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin
Yutubu kullanmanın bir yolu yok mu bende pek anlamıyorum ama
O zamanki çözümler uygulamalar sekmesinden YouTube'un verilerini temizlemek falandı ama geçici çözümlerdi. Yukarıda yazdığım o iki yolu da deneyebilirsin. Olmazsa bence kurcalamana gerek yok. Adama Android desteği kesildiğini söylersin.

The GodFather

80+ Silver
O zamanki çözümler uygulamalar sekmesinden YouTube'un verilerini temizlemek falandı ama geçici çözümlerdi. Yukarıda yazdığım o iki yolu da deneyebilirsin. Olmazsa bence kurcalamana gerek yok. Adama Android desteği kesildiğini söylersin.
Kendisi benim amirim demesi kolay değil 😵‍💫

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR