The GodFather
80+ Silver
elimde Samsung’un eski bir tableti var googla giriyor ama youtub play storeda bağlantı yok hatası veriyor çözümü bilen var mı
Tablet nedir? Android sürümünden dolayı oluyor olabilir hocam.elimde Samsung’un eski bir tableti var googla giriyor ama youtub play storeda bağlantı yok hatası veriyor çözümü bilen var mı
Samsung tab2 7.0 android 4.2.2Tablet nedir? Android sürümünden dolayı oluyor olabilir hocam.
Hocam yardımcı olabilirsen sevinirimTablet nedir? Android sürümünden dolayı oluyor olabilir hocam.
Saat ayarı falan doğru dimi hocam? Tabletin ayarlarından Hesaplar kısmından Google hesabını kaldırıp tekrardan açmayı deneyin. Bu 2 dediğim de olmazsa Android sürümünden dolayı bu hatayı veriyordur %90.Samsung tab2 7.0 android 4.2.2
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam yardımcı olabilirsen sevinirim
Hocam bana da öyle geliyor da tabletin sahibi 2 hafta önce kullanıyordum diyor yutubuSaat ayarı falan doğru dimi hocam? Tabletin ayarlarından Hesaplar kısmından Google hesabını kaldırıp tekrardan açmayı deneyin. Bu 2 dediğim de olmazsa Android sürümünden dolayı bu hatayı veriyordur %90.
Bende Android 4.0.4 vardı tabletimde. Yanlışım yoksa 4 sene falan önce YouTube desteği kesildi. Custom ROM kurdum öyle girebiliyorum ama tabletin özellikleri düşük olduğu için YouTube'da kasmalar oluyor.Hocam bana da öyle geliyor da tabletin sahibi 2 hafta önce kullanıyordum diyor yutubu
bende de eski telefon var androis sürümü 4.1.2 artık kullanılmıyor tablette kullanılmaz sürümden solayıSamsung tab2 7.0 android 4.2.2
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam yardımcı olabilirsen sevinirim
bende de eski telefon var androis sürümü 4.1.2 artık kullanılmıyor tablette kullanılmaz sürümden solayı
Yutubu kullanmanın bir yolu yok mu bende pek anlamıyorum amaBende Android 4.0.4 vardı tabletimde. Yanlışım yoksa 4 sene falan önce YouTube desteği kesildi. Custom ROM kurdum öyle girebiliyorum ama tabletin özellikleri düşük olduğu için YouTube'da kasmalar oluyor.
O zamanki çözümler uygulamalar sekmesinden YouTube'un verilerini temizlemek falandı ama geçici çözümlerdi. Yukarıda yazdığım o iki yolu da deneyebilirsin. Olmazsa bence kurcalamana gerek yok. Adama Android desteği kesildiğini söylersin.Yutubu kullanmanın bir yolu yok mu bende pek anlamıyorum ama
Kendisi benim amirim demesi kolay değilO zamanki çözümler uygulamalar sekmesinden YouTube'un verilerini temizlemek falandı ama geçici çözümlerdi. Yukarıda yazdığım o iki yolu da deneyebilirsin. Olmazsa bence kurcalamana gerek yok. Adama Android desteği kesildiğini söylersin.
Sağolun@The GodFather
Custom ROM şunu buldum. https://techn3d.blogspot.com/2020/06/best-marshmallow-rom-for-tab-2-601-cr.html
Kurulumunuda aşağıdaki videoyu izleyerek yapabilirsin. Dosyaları yukarıda attığım linkten indir.