Eskiden para yoktu. Şimdi sistem yok. 6000tl Sistem önerisi.

Gamegaraj sistesinden aquarius 5an-x sistemini palit 1660 supere düşürerek alabilirsiniz.Fsp güç kaynağı kullanılıyor.Kasa gerçekten çok hava alıyor ve bir sürü modu var, ben çok memmunum.

göreceksiniz
2060 lı sistem geliyor
abdullah başkan rtx2060lı sistem yapmaz yüzde yüz eminim

Bunu öneririm
abdullah başkan rtx2060lı sistem yapmaz yüzde yüz eminim
attığın linkteki sistemden bahsettim

Sonuçta az uz olmayan bir para vereceğim ve daha bilindik daha kullanılan markaları tercih etmek istememi anlayışla karşılamanızı umuyorum. Her markayı her modeli bilip nüfusuma geçirmeyeceğim tahmin edeceğiniz gibi. Elbette bildiğim çokça marka ve model var ve bazen bildiğiniz için bir parçayı kullanmak istemezsiniz. Burda iğneleyici laflar söylemeye gerek yok diye düşünüyorum. Teknobiyotik linki gönderen arkadaşların sistemine bakıyorum; 2060'a ihtiyacım yok ama modeli düşüremiyorum, 240gb ssd'si var bu devirde kime yetecek bu depolama +200 küsür ordan istiyor, işlemcisini değiştirmek istiyorum nerdeyse hiç bir sisteminde r5 2600x'e yer vermemiş site. Ben şimdi neden gidip Teknobiyotik üzerinden alayım sistemimi :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca ben P2.5 için bilmediğim markalar demedim, sitenin diğer ürünleri için dedim. Şu sisteme 1660s' ekran kartına özelleştirilme verilse zaten düşünülmeden alınabilecek bir sistem fakat dediğim gibi şu anki haliyle bana uymuyor.
Bilmediğiniz markaları internete yazarak ne zaman kurulduklarına
kullanıcı yorumlarına bakabilirsin o sistemdeki parçaların kullanıldığı parçalar köklü geçmişi olan firmalar zaten gpu aynı gpu ekran kartında sırf msi asus değil diye galax gibi firmaların bazı kesimlerce bilinmemesi bence çok üzücü bir durum onların açısından

Bilmediğiniz markaları internete yazarak ne zaman kurulduklarına
kullanıcı yorumlarına bakabilirsin o sistemdeki parçaların kullanıldığı parçalar köklü geçmişi olan firmalar zaten gpu aynı gpu ekran kartında sırf msi asus değil diye galax gibi firmaların bazı kesimlerce bilinmemesi bence çok üzücü bir durum onların açısından
Alıntıladığınız şeyin 2. mesajına bakar mısınız.

P2.5' sadece kasa özelleştirmesi yaptım (hala içime sinmiyor) ve 6.275,51 ₺' e geldi. Bütçeyi zorlamayı deneyeceğim. Teşekkürler yardımcı olan herkese.

Geri