DefKot
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,805
- İsim
- DefKot
Ben eskileri çok özlüyorum, nedense şuan her şey mahvolmuş gibi geliyor, sizde öyle geliyormu ?
Eski bayramlar yok
Ronaldo, Messi, İbrahimoviç, Agüero, Casillas, Kaka, Bale, İniesta, Xavi, Pepe, Ramos, Pique, Dani Alves, Marcelo daha kimler kimler artık yok
Real Madrid, Barcelona, Milan, Juventus, Fenerbahçe, Galatasaray, Manchester United, Manchester City ve daha ne takımların eski ruhları eski kadroları yok
Eski Aile ortamı yok, herkesin elinde telefon
Mahalle kültürü yok, her taraf bina oldu
İnternet Cafe de PlayStation Cafe de eski samimi ortam yok
Eski Filmler, Diziler hiçbiri yok
Eski oyuncular, eski sanatçılar maalesef bir çoğu artık hayatta değil
Eski çizgi filmler, eski çizgi film kanalları artık yok
Yani hayat çok değişti biz çok değiştik ne ara bu hale geldik anlamıyorum. Eskiyi çok özlüyorum nedense hem çocuktum her şey çok güzeldi hayat çok güzeldi insanlar daha mutluydu.
Eski bayramlar yok
Ronaldo, Messi, İbrahimoviç, Agüero, Casillas, Kaka, Bale, İniesta, Xavi, Pepe, Ramos, Pique, Dani Alves, Marcelo daha kimler kimler artık yok
Real Madrid, Barcelona, Milan, Juventus, Fenerbahçe, Galatasaray, Manchester United, Manchester City ve daha ne takımların eski ruhları eski kadroları yok
Eski Aile ortamı yok, herkesin elinde telefon
Mahalle kültürü yok, her taraf bina oldu
İnternet Cafe de PlayStation Cafe de eski samimi ortam yok
Eski Filmler, Diziler hiçbiri yok
Eski oyuncular, eski sanatçılar maalesef bir çoğu artık hayatta değil
Eski çizgi filmler, eski çizgi film kanalları artık yok
Yani hayat çok değişti biz çok değiştik ne ara bu hale geldik anlamıyorum. Eskiyi çok özlüyorum nedense hem çocuktum her şey çok güzeldi hayat çok güzeldi insanlar daha mutluydu.
Son düzenleme: