Neler Yeni

Eskileri özlüyor musunuz?

Eskileri özlüyor musunuz?

• Kesinlikle Hayır

• Hayır

• Yani

• Evet

• Kesinlikle Evet

• Çook özlüyorum çook

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Ben eskileri çok özlüyorum, nedense şuan her şey mahvolmuş gibi geliyor, sizde öyle geliyormu ?

Eski bayramlar yok

Ronaldo, Messi, İbrahimoviç, Agüero, Casillas, Kaka, Bale, İniesta, Xavi, Pepe, Ramos, Pique, Dani Alves, Marcelo daha kimler kimler artık yok

Real Madrid, Barcelona, Milan, Juventus, Fenerbahçe, Galatasaray, Manchester United, Manchester City ve daha ne takımların eski ruhları eski kadroları yok

Eski Aile ortamı yok, herkesin elinde telefon

Mahalle kültürü yok, her taraf bina oldu

İnternet Cafe de PlayStation Cafe de eski samimi ortam yok

Eski Filmler, Diziler hiçbiri yok

Eski oyuncular, eski sanatçılar maalesef bir çoğu artık hayatta değil

Eski çizgi filmler, ezki çizgi film kanalları artık yok

Yani hayat çok değişti biz çok değiştik ne ara bu hale geldik anlamıyorum. Eskiyi çok özlüyorum nedense hem çocuktum her şey çok güzeldi hayat güzeldi insanlar daha mutluydu. 10 yıl önceki halim bu halimi görse üzülürdü ben daha farklı hayal etmiştim
Eskiden hayat daha renkliydi daha mutluydu insanlar. en azından biz öyle sanıyorduk ancak eski problemler ve düşünce yapısı eskiye karşı özlemi azaltıyor eskiyi ne tam anlamıyla özlüyorum ne de tam anlamıyla nefret ediyorum daha güzel bir hayat yaşamak ümidiyle...

QRuder

80+ Silver
2015 öncesi...
Alex
dolar 2,75
*Okulun demirlerden kaçarken pantolonun ağını yırtıp yine de kaçıp wolfteam oynamaya gitmek..(internetin saati 25 kuruştu o zamanlar)
*her pazar günümüz ailemizin mangal günüydü, özellikle sivas köfte alırdı babam bize onu çok severdik kardeşimle
*akşam olduğunda kimse itiraz etmeden, hatta yemek yemeden dışarı fırlar 105/ 12 çevirirdik bir türlü kaldıramazdım şu topu havaya 12 de hep kaleci olurdum ,puşt arkadaşın da almanyadan gelen amcasıgil krampon getirmiş bir koyuyodu sulu topa şap suratımda izi çıkıyodu
*mahallede kızlı erkekli saklambaç oynar ,eğer uzaktan gördüğün bir kişinin ismini yanlış söylersen yine ebe oluyordun, biz elbise değiştirirdi sokakta üstümüzü tamamen çıkartırdık kazak felan
*bas kaç oynardık milletin kapısına tekme atıp kaçardık ,ben yapmazdım ama sadece kaçardım ,hatta onu da beceremez adamın biri direkt kapıya çıkıp beni yakalayıp gö......me tekmeyi bir koymustu ,o kapıya tekme atan arkadaşım hala espirisini yapar.
*ailecek pikniğe giderdik aynı arkadaşla ,onların arabası vardı bizim yoktu(hala yok) çok çok çok güzel zamanlardı herşeyimiz tam, hiçbirşeyin stresi yok, hiçbir sorun olmadığı için kafan rahat
şimdi birlikte yemek bile yiyemiyoruz sağolsun iktidarım, babamı 2 senedir şehir dışında çalışmaya mahkum etti belki daha ne on yıllar geçecek.. Buna mecbur insanlar. Mecbur bırakanların allah belasını versin

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,793
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Ben eskileri çok özlüyorum, nedense şuan her şey mahvolmuş gibi geliyor, sizde öyle geliyormu ?

Eski bayramlar yok

Ronaldo, Messi, İbrahimoviç, Agüero, Casillas, Kaka, Bale, İniesta, Xavi, Pepe, Ramos, Pique, Dani Alves, Marcelo daha kimler kimler artık yok

Real Madrid, Barcelona, Milan, Juventus, Fenerbahçe, Galatasaray, Manchester United, Manchester City ve daha ne takımların eski ruhları eski kadroları yok

Eski Aile ortamı yok, herkesin elinde telefon

Mahalle kültürü yok, her taraf bina oldu

İnternet Cafe de PlayStation Cafe de eski samimi ortam yok

Eski Filmler, Diziler hiçbiri yok

Eski oyuncular, eski sanatçılar maalesef bir çoğu artık hayatta değil

Eski çizgi filmler, ezki çizgi film kanalları artık yok

Yani hayat çok değişti biz çok değiştik ne ara bu hale geldik anlamıyorum. Eskiyi çok özlüyorum nedense hem çocuktum her şey çok güzeldi hayat güzeldi insanlar daha mutluydu. 10 yıl önceki halim bu halimi görse üzülürdü ben daha farklı hayal etmiştim
evet deli gibi özlüyorum nasıl bu hale geldik bilmiyorum ama.......

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Aslında özlemiyorum, şuan daha iyi.
İnanılmaz anlar yaşanıyor!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eskiden tabii ki daha iyiydi yarış atı gibiyim ak-47 şu dersten düşük alırsam nolur bu konuyu anlamazsam nolur sınav zor olucakmı, dan başka bişey yok şuan stress sadece ak-47...

Eskiden efsaneydi be....

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Ya ben 6-7 yaşında dünyada yaşanan olayların doları arttırıp arttırmayacağını düşünmediğim zamanlara dönmek istiyorum, bir sınavdan kötü not almamak için gtümü yırtmadığım, hayat hakkında hiçbir fikrimin olmadığı, sadece TRT Çocuk'ta neden Rafadan Tayfa'nın başlamadığını düşündüğüm zamanlara...

Ama olmayacak... Yaşamaya, düşünmeye devam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu konuyu acilen ana konu yapın!

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Eskiyi çok özlüyorum be dert yoktu tasa yoktu eğlence vardı gta sanandreas oynamak babanla iş yerine gitmek mahallede maç lar oyunlar gezmek çizgi film eski youtube burak oyunda orkun ışıtmak hepsinden eser kalmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,191
İsim
a l p e r
Dışarda top oynadığım, oyuncak silahlarla oynadığım, arkadaşlarımla buluştuğum zamanları özledim tabi. Eve tıkılıp kalmaktan kat kat iyidir.

Top Bottom