Yanlış reaksiyon@cfranko hocam neden güldünüz moralim çok bozuk![]()
Hocam sıkıntım şu işlemci de eğiklik veya yamukluk olmasından şüpheliyim işlemciyi taktıktan sonra bilgisayar 16gb Rami 8gb görüyor ve xmp çalıştıramıyorum. İşini iyi yapan birinin tekrar bakması lazım. Tamam hocam arayıp bilgi alayım teşekkür ederim.gencer bilgisayara git tam nerde bilmiyorum google a yaz eskişehir gencer bilgisayar diye orası uygun ve güzel
tepebaşı civarlarındaydı yanlış hatırlamıyorsam
Tamam hocam pardonYanlış reaksiyon![]()
Onun işlemci ile ilgili olacağını zannetmiyorum. Anakart ile ilgili olma olasılığı çok daha yüksekHocam sıkıntım şu işlemci de eğiklik veya yamukluk olmasından şüpheliyim işlemciyi taktıktan sonra bilgisayar 16gb Rami 8gb görüyor ve xmp çalıştıramıyorum. İşini iyi yapan birinin tekrar bakması lazım. Tamam hocam arayıp bilgi alayım teşekkür ederim.
ben sorunum olursa direkt oraya götüryorum uygun fiyatla zaten orası geçen sene 700 e msi 1050ti gaming almıştım baya uygun du orasıHocam sıkıntım şu işlemci de eğiklik veya yamukluk olmasından şüpheliyim işlemciyi taktıktan sonra bilgisayar 16gb Rami 8gb görüyor ve xmp çalıştıramıyorum. İşini iyi yapan birinin tekrar bakması lazım. Tamam hocam arayıp bilgi alayım teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam hocam pardon![]()
ordaki adam sorunu anlar zatenOnun işlemci ile ilgili olacağını zannetmiyorum. Anakart ile ilgili olma olasılığı çok daha yüksek
Uygunluğu geçtim hocam artık işlemciden veya farklı nedenden olan sorunu çözsün yeterli ama uygun olması iyi bir şey tabi.ben sorunum olursa direkt oraya götüryorum uygun fiyatla zaten orası geçen sene 700 e msi 1050ti gaming almıştım baya uygun du orası
Anakart sorunu olabilir. İşlem pinlerinde yamuk veya kırık olsa sistemin açılma olasılığı çok düşük. Anakart ram slotu bozuk olabilir.Hocam sıkıntım şu işlemci de eğiklik veya yamukluk olmasından şüpheliyim işlemciyi taktıktan sonra bilgisayar 16gb Rami 8gb görüyor ve xmp çalıştıramıyorum. İşini iyi yapan birinin tekrar bakması lazım. Tamam hocam arayıp bilgi alayım teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam hocam pardon![]()
çözer diye düşünüyorumUygunluğu geçtim hocam artık işlemciden veya farklı nedenden olan sorunu çözsün yeterli ama uygun olması iyi bir şey tabi.
Hocam o zaman işlemci anakarta zarar vermiş olabilir mi çünkü başka bir işlem yapılmadı daha öncesinde yamulan pinleri düzelttik taktık sistem de Bi sıkıntı yoktu oyun oynarken performans düşünce farkettim.Onun işlemci ile ilgili olacağını zannetmiyorum. Anakart ile ilgili olma olasılığı çok daha yüksek
Hocam ramleri hiç ellemedim. Sadece işlemci sökerken yamulan pinler olmuştu onlar düzeltilip takılındı.Anakart sorunu olabilir. İşlem pinlerinde yamuk veya kırık olsa sistemin açılma olasılığı çok düşük. Anakart ram slotu bozuk olabilir.
Hayır işlemci anakarta zarar vermiş olamaz öyle bir durumdaHocam o zaman işlemci anakarta zarar vermiş olabilir mi çünkü başka bir işlem yapılmadı daha öncesinde yamulan pinleri düzelttik taktık sistem de Bi sıkıntı yoktu oyun oynarken performans düşünce farkettim.