Neler Yeni

Eskişehir'de İşlemci Pini Tamiri

Salwador

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mert
Merhaba Arkadaşlar,

Eskişehir şehrinde işlemcinin yamuk veya kırık pinini düzeltebilecek işin ehri tanıdığınız birileri var mı arkadaşlar?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@cfranko hocam neden güldünüz moralim çok bozuk 😔

En İyi Cevap
3
gencer bilgisayara git tam nerde bilmiyorum google a yaz eskişehir gencer bilgisayar diye orası uygun ve güzel
tepebaşı civarlarındaydı yanlış hatırlamıyorsam

Salwador

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gencer bilgisayara git tam nerde bilmiyorum google a yaz eskişehir gencer bilgisayar diye orası uygun ve güzel
tepebaşı civarlarındaydı yanlış hatırlamıyorsam
Hocam sıkıntım şu işlemci de eğiklik veya yamukluk olmasından şüpheliyim işlemciyi taktıktan sonra bilgisayar 16gb Rami 8gb görüyor ve xmp çalıştıramıyorum. İşini iyi yapan birinin tekrar bakması lazım. Tamam hocam arayıp bilgi alayım teşekkür ederim.

Yanlış reaksiyon :cry:
Tamam hocam pardon ☺️

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Hocam sıkıntım şu işlemci de eğiklik veya yamukluk olmasından şüpheliyim işlemciyi taktıktan sonra bilgisayar 16gb Rami 8gb görüyor ve xmp çalıştıramıyorum. İşini iyi yapan birinin tekrar bakması lazım. Tamam hocam arayıp bilgi alayım teşekkür ederim.
Onun işlemci ile ilgili olacağını zannetmiyorum. Anakart ile ilgili olma olasılığı çok daha yüksek

En İyi Cevap
3

Tamam hocam pardon ☺️
ben sorunum olursa direkt oraya götüryorum uygun fiyatla zaten orası geçen sene 700 e msi 1050ti gaming almıştım baya uygun du orası

Onun işlemci ile ilgili olacağını zannetmiyorum. Anakart ile ilgili olma olasılığı çok daha yüksek
ordaki adam sorunu anlar zaten

Salwador

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben sorunum olursa direkt oraya götüryorum uygun fiyatla zaten orası geçen sene 700 e msi 1050ti gaming almıştım baya uygun du orası
Uygunluğu geçtim hocam artık işlemciden veya farklı nedenden olan sorunu çözsün yeterli ama uygun olması iyi bir şey tabi.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar

Tamam hocam pardon ☺️
Anakart sorunu olabilir. İşlem pinlerinde yamuk veya kırık olsa sistemin açılma olasılığı çok düşük. Anakart ram slotu bozuk olabilir.

Salwador

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mert
Hocam o zaman işlemci anakarta zarar vermiş olabilir mi çünkü başka bir işlem yapılmadı daha öncesinde yamulan pinleri düzelttik taktık sistem de Bi sıkıntı yoktu oyun oynarken performans düşünce farkettim.

Salwador

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mert
Anakart sorunu olabilir. İşlem pinlerinde yamuk veya kırık olsa sistemin açılma olasılığı çok düşük. Anakart ram slotu bozuk olabilir.
Hocam ramleri hiç ellemedim. Sadece işlemci sökerken yamulan pinler olmuştu onlar düzeltilip takılındı.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Hocam o zaman işlemci anakarta zarar vermiş olabilir mi çünkü başka bir işlem yapılmadı daha öncesinde yamulan pinleri düzelttik taktık sistem de Bi sıkıntı yoktu oyun oynarken performans düşünce farkettim.
Hayır işlemci anakarta zarar vermiş olamaz öyle bir durumda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,902
Üyeler
168,052
Son üye
skmlkc
Top Bottom