Neler Yeni

Espor 4070TIS Görüntü Gelmiyor

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Erdem
senin sistemin f/p avantajı yok baktın mı bilmiyorum bak şimdi 54k yapıyor aşağısı
ekran kartı 32k
7500f 5300tl
32gb argb ram 3500tl
1tb ssd
3k kasa ve psu
anakart 6400
sıvı sogutma 1800tl
Kasa linki açılmadı fakat coursair 3000d düşünüyordum (usb 3.2 önemli) bir de kimgston kc3000 ama böyle de iyi duruyor.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
SEFA KAYA
Kasa linki açılmadı fakat coursair 3000d düşünüyordum (usb 3.2 önemli) bir de kimgston kc3000 ama böyle de iyi duruyor.
ben kazık yeme diye aceleyle kafama gelenleri ekledim. yani gaminggen sana biraz mızrak saplıyor gibi hocam.. benim sistemde parça kalitesi daha iyi
anakart şu daha uygunmuş n11 de bi de

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Erdem
ben kazık yeme diye aceleyle kafama gelenleri ekledim. yani gaminggen sana biraz mızrak saplıyor gibi hocam.. benim sistemde parça kalitesi daha iyi
anakart şu daha uygunmuş n11 de bi de
Teşekkür ederim hocam 1k üstüne tomahawk varmış yarına kadar zam gelmez herhalde :D sabah oturup detaylıca bakacağım.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
SEFA KAYA
Teşekkür ederim hocam 1k üstüne tomahawk varmış yarına kadar zam gelmez herhalde :D sabah oturup detaylıca bakacağım.
hazir sistemden belki 5k fazla verirsin ama kaliteli istediğin parça olur kısacağın kısım kc3000 olmaz nv2 alırsın oradan 1k gelir onu anakartta eklersin. kasa olarak deepcool 3k güzel gördüğümden ekledım ama 750watt psular 1700-2000 arası başlıyor 2000de kasa desen 4k falan hallolur o kasa iş
o sistemde b650 dandik 16gb ram var kuletipi o işlemci sogutur ilerisi için yok.
ama kasa ile ssd kaliteli geri kalan aynı zaten

Ps4cü35

80+ Bronze
Arkadaşlar ekran kartı kablolarını 1 2 sıkılaştırdım benim sorunum çözüldü. Şu anda yeni pcden bu yorumu yapıyorum. Anlayacağınız sorun kronik değil.
Kanka resim atar mısın oyun açıkken veya kapalıyken bi sistemi görsek içimizin yağları erise.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar

Bugün elime ulaşan Gaming.gen / Espor 4070TIS sisteminin ekran kartını ve soğutucusunu (harici aldığım Frost Commander'i) monte ettim.
Elimde bulunan 2 adet kasa fanını takmak haricinde sisteme müdahale etmedim.
Bilgisayarı başlattığımda ekrana görüntü alamıyorum.
Kasayı monitöre HDMI ile bağlamam gerekiyordu, 23" HP 1080p monitörüm vardı, iki farklı HDMI ile (monitörün kendi HDMI kabloları değil yalnız) denedim, görüntü yok.
2 ve 4 nolu slotlara ram takılı geldi, sadece 2 kalacak şekilde denedim, değişiklik olmadı.
Ne yapmamı önerirsiniz?

Alıntıyı görüntüle
Reisim çözdün mü son durum nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:

konudan bağımsız 7500f 4070tıs nasıl besleyebilecek ben onu merak ediyorum, doğrusu :) monitör en az 2k olmalıdır diye düşünüyorum ama yine de darboğaz yapacaktır çok güçlü bi ekran kartı
7500F 4090 I besler adlı videolar çekiliyordu (şahsen öyle düşünmüyorum)Fakat 7500f-7600 4070TiS i 2K da gayet iyi kaldırır bence.

Son düzenleme:

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Salih
Arkadaşlar sistemimle alakalı gelişmeleri açıklayayım.

İki gün kendi çabamla, bildiğim tüm yöntemleri deneyerek sorunu çözmeye çalıştım, görüntü alamadım.

Ertesi gün sabah 9 gibi Gaming.gen.tr müşteri hizmetleriyle görüştüm. Uzun yıllar bilgisayar kullanan birisi olduğumu, böyle bir sorunla ilgili yapılması gerekenleri tek tek denediğimi ama yine de görüntü alamadığımı dile getirdim. (Sadece başka bir monitör ve HDMI ile denememiştim.)
Sağ olsunlar oldukça yapıcı yaklaştılar. Kargo kodu paylaşalım. Kasayı bize gönderin. Tekrar test edelim. Sorun varsa düzeltip size geri gönderelim. Hazır sistemin amacı zaten size iş çıkartmamak, dediler. Sağ olsunlar.
Ben de kendilerine o an işte olduğumu, bir arkadaşın monitörüyle sistemi yeniden deneyeceğimi, eğer sorun devam ederse kargolayacağımı dile getirdim.
Eve döndüğümde arkadaşın monitörünü ve HDMI kablosunu aldım, kendi kasamda denedim, çalıştı şükür.
Sorunun bendeki HDMI kablosunda olduğunu öğrendik nihayet. Kasada bir problem yok arkadaşlar.
Gaming.gen.tr de ürünün arkasında durarak güvenilir bir firma olduğunu gösterdi.
Benim sorunum bu şekilde çözüldü, diğer arkadaşların da umarım kasa kaynaklı değildir problemleri.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Erdem
Arkadaşlar sistemimle alakalı gelişmeleri açıklayayım.

İki gün kendi çabamla, bildiğim tüm yöntemleri deneyerek sorunu çözmeye çalıştım, görüntü alamadım.

Ertesi gün sabah 9 gibi Gaming.gen.tr müşteri hizmetleriyle görüştüm. Uzun yıllar bilgisayar kullanan birisi olduğumu, böyle bir sorunla ilgili yapılması gerekenleri tek tek denediğimi ama yine de görüntü alamadığımı dile getirdim. (Sadece başka bir monitör ve HDMI ile denememiştim.)
Sağ olsunlar oldukça yapıcı yaklaştılar. Kargo kodu paylaşalım. Kasayı bize gönderin. Tekrar test edelim. Sorun varsa düzeltip size geri gönderelim. Hazır sistemin amacı zaten size iş çıkartmamak, dediler. Sağ olsunlar.
Ben de kendilerine o an işte olduğumu, bir arkadaşın monitörüyle sistemi yeniden deneyeceğimi, eğer sorun devam ederse kargolayacağımı dile getirdim.
Eve döndüğümde arkadaşın monitörünü ve HDMI kablosunu aldım, kendi kasamda denedim, çalıştı şükür.
Sorunun bendeki HDMI kablosunda olduğunu öğrendik nihayet. Kasada bir problem yok arkadaşlar.
Gaming.gen.tr de ürünün arkasında durarak güvenilir bir firma olduğunu gösterdi.
Benim sorunum bu şekilde çözüldü, diğer arkadaşların da umarım kasa kaynaklı değildir problemleri.
İşlemci olarak ne göndermişlerdi hocam 7600 mı? Sanırım stok sorunu varmış ama anlattıklarınız bir nebze içimi rahatlattı.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Erdem
Top Bottom