baranngk
80+
- Reaksiyon skoru
- 68
hiç masum ayaklarına yatma sen masum değilsin biraz ağır olucak ama senden bi maklubeci kokusu aldım :/kusura bakmayın sadce anket açmak istemiştim
hiç masum ayaklarına yatma sen masum değilsin biraz ağır olucak ama senden bi maklubeci kokusu aldım :/kusura bakmayın sadce anket açmak istemiştim
Foruma yeni gelen insanlar niye böyle hepsi maalesef cahil gibihiç masum ayaklarına yatma sen masum değilsin biraz ağır olucak ama senden bi maklubeci kokusu aldım :/
Kanka adamın üyeliği 2022 senin 2024Foruma yeni gelen insanlar niye böyle hepsi maalesef cahil gibi
Telden gözükmüyor :/ @Mehmet Yılmaz halleder bu işiKanka adamın üyeliği 2022 senin 2024![]()
Belli zaten eylülden bu yana silver olmak zorTelden gözükmüyor :/ @Mehmet Yılmaz halleder bu işi
biraderim umarım bana dememişsindir herif basbaya taraflı anket yapıyor milli duygular üzerinden sonra masum ayaklarına yatıyor üzerinden bayada geçmişti bildirim gelmese dönmezdim bileForuma yeni gelen insanlar niye böyle hepsi maalesef cahil gibi
biz akıllandırıyoruzForuma yeni gelen insanlar niye böyle hepsi maalesef cahil gibi
Evet taraflı yerli ve milli demiş yerli dese neyse de milli olacak ne vasfı var esplabın daha kalitelisini yurt dışında daha ucuza satıp burada daha kalitesizini daha pahalıya satması mı milli olanbiraderim umarım bana dememişsindir herif basbaya taraflı anket yapıyor milli duygular üzerinden sonra masum ayaklarına yatıyor üzerinden bayada geçmişti bildirim gelmese dönmezdim bile