Neler Yeni

Espresso Lab vs Starbucks

Seçiniz

• Oy kullanan toplam üye
    79

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Onur
Yerli ve Milli Espresso Lab kahveleri vs boykot starbucks kahveleri tarafınızı belli ediniz.
Hangi kahveci daha lezzetli kahve yapıyor? Fiyatları da göz önünde bulundurmak lazım.
Ve benim tercihim yerli ve milli kahvecimizden yana.

Buradaki karşılaştırmada temel unsur fiyat/performans. Buna göre yorum yapınız. Siyaset yapmayınız!
Ben 2 senedir dışardan su bile almıyorum. Restoran kafe vs alayının fahiş fiyat politikasını boykot ediyorum kendimce. Bir yandan da güzel birikim oluyor.
Önceden de dışarı çıkıp kız arkadaşla, arkadaşlarımla falan oturmaya çıktığımda Türk firması diye Kahve Dünyasına gidiyordum. Tat olarak çok değişiyor o firma. Diğerlerini bilmiyorum. Ben İstanbuldayım. Capitoldeki Kahve Dünyası çok iyi yapıyorken evimin yakınındaki kahve dünyası abdest suyu gibi kahve yapıyor.
Ayrıca ben kahveden anlayan birisi değilim ama ablam kahve gurmesidir resmen baya ilgilidir kendisi. Onun dediğine göre zincir olan her firma çok kötüymüş tat olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama starbucksın yeri ayrıdır çocukken paramız yoktu gider otururduk saatlerce 😂 Türkiyeye bu kültürü getirdikleri için teşekkür ediyoruz. Onlardan önce 5 dk boş otur tepene dikiliyolardı hadi kardeşim kalk meşgul etme diye

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,994
İsim
tümen dağ

forzabagimlisi

80+ Bronze
Aroma verici ne alaka
Sınırsız yemek veren yerler nasıl karar ediyor zannediyorsun?
200 TL sınırsız tavuk fln doyurucu kimyasal koyuyorlar millet harbi bişeyden haber yok😂
ne diyon kanka sen zararlı dediğin şeyler msg falan gibi aroma vericiler işte

bi akıllı sensin daha türkçe konuşamıyon yazdığın anlaşılmıyor bana bir şeyden haberin yok diyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Teknoloji
5 yıldır dışarıdan kahve alıp içmem. 20 liralık kahve oluyor süslemeyle 120 lira. Eskiden çok fazla s.bucks kahvesi içerdim onuda vaktim yok zihnde olayım diye alırdım. Artık seylan çayı takılıyoruz, süt ekliyorum genelde kahveden daha güzel oluyor

ne diyon kanka sen zararlı dediğin şeyler msg falan gibi aroma vericiler işte

bi akıllı sensin daha türkçe konuşamıyon yazdığın anlaşılmıyor bana bir şeyden haberin yok diyorsun
Zekan yazdığımı anlamaya yetmiyorsa
Sorun bende değil halen aroma diyorsun
Aroma tatlandırıcıdır onu bile bilmiyorsun😂

forzabagimlisi

80+ Bronze
Zekan yazdığımı anlamaya yetmiyorsa
Sorun bende değil halen aroma diyorsun
Aroma tatlandırıcıdır onu bile bilmiyorsun😂
o sırada yaptığın 55 tane imla hatası,

al sana bilimsel makale aç oku belki türkçe öğrenirsin.

aroma verici tatlandırıcı demek değildir sadece

MSG, lezzet artırıcı ve aroma verici olarak kullanılan maddedir. Piyasada tüm paketlenmiş ve işlenmiş gı- dalarda bulunur. Etiketlerde glutamin, glutamat, MSG ve monosodyum glutamat veya E621 kodu olarak yer alırlar. Son yıllarda lezzet artırıcı ve aroma verici olarak MSG tüketiminin aşırı arttığı bilinmektedir.

aynn öyle normal pizza 10 tane yerker sınırsz olunca 4te tıkanıyolar uyanan yok 😂 😁
bi siz akıllısınız hınzır kahvehanede oturan tipler sizi

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
o sırada yaptığın 55 tane imla hatası,

al sana bilimsel makale aç oku belki türkçe öğrenirsin.

aroma verici tatlandırıcı demek değildir sadece

MSG, lezzet artırıcı ve aroma verici olarak kullanılan maddedir. Piyasada tüm paketlenmiş ve işlenmiş gı- dalarda bulunur. Etiketlerde glutamin, glutamat, MSG ve monosodyum glutamat veya E621 kodu olarak yer alırlar. Son yıllarda lezzet artırıcı ve aroma verici olarak MSG tüketiminin aşırı arttığı bilinmektedir.

bi siz akıllısınız hınzır kahvehanede oturan tipler sizi
git ye sınırsız pizzacıda bak nasıl tıkancaksın 3-4 dilimde o zaman anlarsın

Top Bottom