Neler Yeni

Espresso Lab vs Starbucks

Seçiniz

• Oy kullanan toplam üye
    79

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Tüketim çılgınlığı. Sosyal medyanın ergenleri getirdiği son nokta. Gençlerin o mekanda oturup bardak storysi atmak için yüzlükler saçması lazım yoksa arkadaş ortamında ciddiye alan olmaz
"Star geçek mi knkss"

1743766096011.png

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
aynn öyle bu gençlik hiç iyi bir yere gitmiyor zaten dinsizleştirme propagandasıyla beraber iyice çürüdü gençlik eski nesilden hiçbir şey kalmadı. sonumuz hayrolsun bakalım

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Kendi çapımda sosyal medyayı boykot ediyorum. 20 takipçili instagram hesabımı ve reddit hesabımı kapattım geçen gün. X zaten yoktu boş beleş uygulama hepsi
Ben kendimi o kadar da sıkmıyorum. Benim kız arkadaşım da aynı senin gibi dayanamıyor sadece Whatsapp kullanıyor. Benim de artık alışkanlığım oldu, çoğu arkadaşlarımla oradan görüşüyorum veya gündemi takip ediyorum ayağına Instagram ve X kullanıyorum :D Gerçekten süre olarak çok yiyorlar, kendimizi otokontrole sokmamız gerekiyor.

CupOk

80+ Bronze
Ben kendimi o kadar da sıkmıyorum. Benim kız arkadaşım da aynı senin gibi dayanamıyor sadece Whatsapp kullanıyor. Benim de artık alışkanlığım oldu, çoğu arkadaşlarımla oradan görüşüyorum veya gündemi takip ediyorum ayağına Instagram ve X kullanıyorum :D Gerçekten süre olarak çok yiyorlar, kendimizi otokontrole sokmamız gerekiyor.
Benim zaten takipçim olmadığından wp ile insta arasında fark yoktu. Sadece akşama kadar reels kaydırmaya yarıyor. Beynim erisin istemiyorum

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,008
İsim
Sarp Yılmaz
Şimdi şey diyenler olur oraya kahve içmeye değil arkadaşlarla sohbet için gidiyoruz falan. Birincisi kahvecilerin içerisi leş gibi kahve kokuyor orada oturup nasıl kahve içiyorlar anlamadım. İkincisi madem oturup sohbet edeceksin, git parka çay satan yerler var karton bardakta 2 bardak çay iç valla daha iyi.
Ya orası öyle fakat bu bir kültürdür ben 1-2 kere gitmiştim demek ki şubeden şubeye değişiyor ki bu kötü , içerisi gayet güzel ferah kokuyordu ve sakin oturup sohbet edebilirsin.
fakat mesela o değil tabi EspressoLab madem yerli bu kadar önem veriyorlar yerli markaya gidin Kahve Dünyası için abi yıllardır piyasadalar ve üstelik ürünleri de katliteli ama yok sahipleri öyle emrettiği için gidiyorlar oraya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeminle verdiği huzur ve samimiyeti başka yerde yok.

MufasaBoss

80+ Bronze
Yerli ve Milli Espresso Lab kahveleri vs boykot starbucks kahveleri tarafınızı belli ediniz.
Hangi kahveci daha lezzetli kahve yapıyor? Fiyatları da göz önünde bulundurmak lazım.
Ve benim tercihim yerli ve milli kahvecimizden yana.

Buradaki karşılaştırmada temel unsur fiyat/performans. Buna göre yorum yapınız. Siyaset yapmayınız!
Hayatımda Starbucks Ve Espressolab İçmedim Dışarda Kahve İçmedim Hiç Ama Bir Tanesini İçcem Starbucks İçerdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
5,207
İsim
Tunahan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri, PC teknik sorunlar, Ekran kartı, sıcak fırsatlar
biri ak partici
biri israilci
hiçbiri.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kahve dünyası hacı

Shix2x

80+ Bronze
Ikisine de gitmiyorum ama boykot olaylarindan dolayi espresso lab tercihim olurdu.

Top Bottom