sen cok zekı bır varlıksın o aklını baska yerlerde kullan burada degılNe soğan ekmeği ne ülkesi? Ben indirim paylaşıyorum. Konuyla alakasız mesaj atma lütfen.
Konunun kitlenmesi mesajlarda boş yapanlar aga. İndirimden yararlanmak isteyen olabilir diye paylaşıyor adam işte?2 tane konun kitlendiği halde niye paylaşıp duruyorsun dostum ciddi anlamda soruyorum yani laf atmak için değil
Ban yiyince göreceksin alakasız mesajı aktroll seniNe ekmeği kardeşim? Ekmek ne alaka? Fırın mı bu? İndirim paylaşıyorum ben neden konuyla alakasız mesaj atıyorsun?
Kardeşim deme bana. İndirim paylaşıyormuş troll seniNe ekmeği kardeşim? Ekmek ne alaka? Fırın mı bu? İndirim paylaşıyorum ben neden konuyla alakasız mesaj atıyorsun?
İsrail malı olsa alırdım. Malum partililerin kahvesinin önünden geçmemNe boykotu kardeşim? İsrail malı değil. Konuyla alakasız mesaj atma lütfen.
İsrail mallarını boykot ederken de burada yüzlerce konu açıldı. Boykot diyenler her yoruma doluştuğu halde kapandığını görmedim.Konunun kitlenmesi mesajlarda boş yapanlar aga. İndirimden yararlanmak isteyen olabilir diye paylaşıyor adam işte?
Onlarca konu kapandı tıpkı şimdilerde olduğu gibi, boykotunu yapan yapsın ona da buna da kimsenin karıştığı yok fakat forumda konuları dağıtmayın.İsrail mallarını boykot ederken de burada yüzlerce konu açıldı. Boykot diyenler her yoruma doluştuğu halde kapandığını görmedim.
Sorun orada zaten. Ortalık karışsın diye bu paylaşımları yapıyor. Maksatı indirim falan değil.Konunun kitlenmesi mesajlarda boş yapanlar aga. İndirimden yararlanmak isteyen olabilir diye paylaşıyor adam işte?
Konunun kapnması saçma, boykot diyenlere ban atılması lazım bence.İsrail mallarını boykot ederken de burada yüzlerce konu açıldı. Boykot diyenler her yoruma doluştuğu halde kapandığını görmedim.