❌İndirim Bitti! EspressoLab Online'da geçerli %30 indirim | Türk Telekom

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ne soğan ekmeği ne ülkesi? Ben indirim paylaşıyorum. Konuyla alakasız mesaj atma lütfen.
sen cok zekı bır varlıksın o aklını baska yerlerde kullan burada degıl

Bari tutarlı ol da açık açık söyle. Sanki seni eleştirsek nolur? Fenotip belli.

Gizli saklıymış gibi takılmanız ciddili komik.

2 tane konun kitlendiği halde niye paylaşıp duruyorsun dostum ciddi anlamda soruyorum yani laf atmak için değil
Konunun kitlenmesi mesajlarda boş yapanlar aga. İndirimden yararlanmak isteyen olabilir diye paylaşıyor adam işte?
Ama sanki özellikle seçiyormuş gibi oluyor 😂

Ne ekmeği kardeşim? Ekmek ne alaka? Fırın mı bu? İndirim paylaşıyorum ben neden konuyla alakasız mesaj atıyorsun?
Ban yiyince göreceksin alakasız mesajı aktroll seni

Konunun kitlenmesi mesajlarda boş yapanlar aga. İndirimden yararlanmak isteyen olabilir diye paylaşıyor adam işte?
İsrail mallarını boykot ederken de burada yüzlerce konu açıldı. Boykot diyenler her yoruma doluştuğu halde kapandığını görmedim.

İsrail mallarını boykot ederken de burada yüzlerce konu açıldı. Boykot diyenler her yoruma doluştuğu halde kapandığını görmedim.
Onlarca konu kapandı tıpkı şimdilerde olduğu gibi, boykotunu yapan yapsın ona da buna da kimsenin karıştığı yok fakat forumda konuları dağıtmayın.

Moderasyon ekibine de aynı fotoyu iletiyorum sevgiler :) ihtiyaçları olursa doktorun numarasını da bırakabilirim

1743760531391.png

Sorun orada zaten. Ortalık karışsın diye bu paylaşımları yapıyor. Maksatı indirim falan değil.

Millet fikrini verince de rahatsız oluyor paşam. Nedir yani umursamayan alır geçer.

Konunun kapnması saçma, boykot diyenlere ban atılması lazım bence.
Milka indirimde diye paylaşıyorlar hemen aşşağı BoYkoT QardeSim diye doluyolar. Aynı şekilde bu espressolab de öyle hemen doluyolar aşağı. Kardeşim adam indirm diye paylaşmış alacaksan al almayacaksan geç. İlla bi polemik bi boş yapacaklar

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,397
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri