Neler Yeni

Etail. com oyun satan bu site güvenilir mi?

Cihangir

80+ Gold
güvenilir bende alıyorum burdan. gow, days gone aldım

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,100
İsim
Mehmet Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
175 e aldım arkadaşlar şuanda oyunu yüklüyorum

Cihangir

80+ Gold
alınca oyunu sana hediye mi ediyorlar hesap mı veriyorlar
Hocam oyun için key mi veriyolar yoksa Steam hesabımı
key veriyorlar o yüzden ordan almak daha iyi steam den uyguna geliyo gow ve days gone steam de 390 tl sitede 250 tl
Mesaj otomatik birleştirildi:

güvenilir diye duymuştum.

key veriyorlar galiba hesap verseler daha ucuz olurdu.
güvenilir aldım memnunum. spiderman miles morales te ordan alacağım

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,100
İsim
Mehmet Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
key veriyorlar o yüzden ordan almak daha iyi steam den uyguna geliyo gow ve days gone steam de 390 TL sitede 250 TL

güvenilir aldım memnunum. spiderman miles morales te ordan alacağım
Valla çok oyun aldım yeterli bu kadar Marvel's Spider-Man Remastered da Türkçe dil desteği yok ama GOW da var bu yüzden onu tercih ettim Türkçe dil desteği koymayan firmalara ayar oluyorum birde RDR2 yide denedim oyun çok ağır ve Türkçe dil desteği yok ve çok fazla zaman istiyor çok popüler diye bir alayım dedim ama direk iade ettim, GOW benim tarzıma göre bir oyun fantastik canavarlar, rengarenk haritalar tam benim istediğim türden bir oyun zaten oyunları gerçek hayattan uzaklaşıp kafa dağıtmak için oynuyorum birde gerçek hayata benzer RDR2 gibi oyunları ne yapayım

Cihangir

80+ Gold
Valla çok oyun aldım yeterli bu kadar Marvel's Spider-Man Remastered da Türkçe dil desteği yok ama GOW da var bu yüzden onu tercih ettim Türkçe dil desteği koymayan firmalara ayar oluyorum birde RDR2 yide denedim oyun çok ağır ve Türkçe dil desteği yok ve çok fazla zaman istiyor çok popüler diye bir alayım dedim ama direk iade ettim, GOW benim tarzıma göre bir oyun fantastik canavarlar, rengarenk haritalar tam benim istediğim türden bir oyun zaten oyunları gerçek hayattan uzaklaşıp kafa dağıtmak için oynuyorum birde gerçek hayata benzer RDR2 gibi oyunları ne yapayım
rdr için türkçe yama indirmiştim

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,100
İsim
Mehmet Yılmaz
rdr için türkçe yama indirmiştim
Çeviri yamalarına pek güvenmiyorum son 2 oyun daha alacam sonra bir daha başka oyun almam herhalde Forza 5 ile Fifa 22 ikisi de şuanda çok pahalı fiyatları

Cihangir

80+ Gold
Çeviri yamalarına pek güvenmiyorum son 2 oyun daha alacam sonra bir daha başka oyun almam herhalde Forza 5 ile Fifa 22 ikisi de şuanda çok pahalı fiyatları
nedne güvenmiyorsunuz gtada da kullanmıştım. Forza zamdan önce indirimde 200 tl oluyordu şuan çok pahalı fifa da seneye 150 falan olur kış indiriminde çok düşmez

TİTAN.

80+ Platinum

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,100
İsim
Mehmet Yılmaz
Ben 2 tane oyun aldım biri 15 dkda diğeri 3 dkda geldi kanka
Bana satın alır almaz geldi kod

nedne güvenmiyorsunuz gtada da kullanmıştım. Forza zamdan önce indirimde 200 TL oluyordu şuan çok pahalı fifa da seneye 150 falan olur kış indiriminde çok düşmez
Cracklı uygulamalardan daha sıkıntılı bu çeviri yamaları cracklı uygulamaları mecburiyetten kullanıyorum ama çeviri yamaları yüklemem kolay kolay Fifa 23 optimizasyonu çok kötü Fifa 22 alacaktım onda indirimin zerresi yok Forza 5 200 olsa alırdım direk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,294
Üyeler
168,275
Son üye
WiseSigorta
Top Bottom