Neler Yeni

ETH 2.0 ile mining biter mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Caner
Merhabalar, konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. bildiğiniz gibi temmuz ayında eth 2.0 gelicek ve mining biticek deniliyor acaba temmuz ayında ekran kartları artık ulaşılabilir seviyeye inermi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

++ yokmu bilen birisi ? ona göre sistem toplayalım

Son düzenleme:

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Çip kıtlığı var bu sene zor seneye anca düşer fiyatlar yada 2023

Phenoma

80+ Silver
Bitmesi mümkün değil.
Bu coin biter başkası başlar.
O da biter, diğeri çıkar.
Ekran kartları stokları gelince fiyatlar daha da ucular ama çok ucuz olmasını beklemeyin.
Zaten ülke genelinde ekeonomi felaket. Bunun üstüne dünya da da stok olmayınca normal bir durum.
Önce dünyada stoğun gelmesi lazım, sonra da bizim ekonomimizin biraz düzelmesi lazım.

Gvnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Onur Güven
Bu ekran kartı sorunu bitmez arkadaşlar dün de yazdım bu sektörün içinde çalışıyorum sorun sadece mining değil chip krizi var aynı zamanda. Ethereum bitmez kazım azalır belki ama onun da faydası yok çevremde olanların çoğu yavaş yavaş raven kazmaya başladı bile, eth bitse raven var sırada. Ki bunların hepsi bitse bile ekran kartı bizim ülkede uzun süre daha yüksek fiyatla satılacak çok fazla talep var, çalıştığım firmadan biliyorum her gün onlarca insan arayıp kart soruyor gelen kartların üstüne çok yüksek kar koyuluyor ama yinede alınıyor, 15 bin TL ye 3060 ti satıldığını ve daha da olsa 15 bin TL verip alacak onlarca insan var sırada

Top Bottom