Berke Gözükara
80+ Bronze
ben istediğim zaman
başka bir pc parçasıyla.büyük ihtimalle işlemcilerle yapılabilirDoğum günüm (20 temmuz) inş doğuö günü hediyesi verir ETH yöneticileri bana.
Bu arada ETH 2.0 ekran kartı ile kazılamıyor buda demek oluyor ki 2.0 çıkarsa kriz biter büyük ihtimal.
Başka bir kaynak:
Buterin Explains Why Ethereum 2.0 Upgrade Won’t Arrive Until Late 2022 - Tokenist
Proof-of-Stake is not coming to ETH anytime soon - and the reason why, is apparently not due to technical problems.tokenist.com
Doğum günüm (20 temmuz) inş doğuö günü hediyesi verir ETH yöneticileri bana.
Bu arada ETH 2.0 ekran kartı ile kazılamıyor buda demek oluyor ki 2.0 çıkarsa kriz biter büyük ihtimal.
O kadar geç çıkmaz bence.
ETH işlem komisyonları düşmeyecekse ETH 2.0 a gerek yok.
rvn kazılacak gibi değil aşırı az kazandırıyor. Mining yapacağım sürede sokakta yerleri arasam daha çok para bulurumETH 2.0 için temmuz da diyorlardı ama
madencilik olarak biteceğini düşünmüyorum eth bitse raven var
Allahallah neden öyle ki hocam hiç denediniz mi kazmayı az mı kazandırıyor gerçektenrvn kazılacak gibi değil aşırı az kazandırıyor. Mining yapacağım sürede sokakta yerleri arasam daha çok para bulurum
Hiç denemedim kazmayı çünku çok az kazandırıyor işteAllahallah neden öyle ki hocam hiç denediniz mi kazmayı az mı kazandırıyor gerçekten
kazanlar var ama hocam hatta bu forumda vardı kazanlarHiç denemedim kazmayı çünku çok az kazandırıyor işte