Vallahi pek miningten anlamıyorum ama, yazanlara göre VRAM yetersiz diyor.Alıntıyı görüntüle
failed diyo bilen biri yardım edebilir mi ?
önceden 0.500 mh kazıyodu bu durumda normal deil 25 mh diyo test siteleri
Alıntıyı görüntüle
strtminer rtc yi açtığımda durum bu
"En azından" değil. 13.5-14 ile kazım yaparsa 400TL gibi bir para kazanıyor aylık. Düzgün güç ayarlarını da yaparsa 340-350TL cebine kalıyor.vram yetmiyor bende 4 gb ile kazmaya çalıştımda 1 mh/s nin üstüne çıkmıyor illa kazıcam dersen raven kaz elektirik faturasını ödersin en azından
7/24 yaparsa ever ben sabahları yapıyorum akşamları sesden kapatmak zorunda kalıyorum"En azından" değil. 13.5-14 ile kazım yaparsa 400TL gibi bir para kazanıyor aylık. Düzgün güç ayarlarını da yaparsa 340-350TL cebine kalıyor.
"En azından" değil. 13.5-14 ile kazım yaparsa 400TL gibi bir para kazanıyor aylık. Düzgün güç ayarlarını da yaparsa 340-350TL cebine kalıyor.
Fan hızını biraz düşürün. Kaç RPM'de çalışıyor ve sıcaklıklar nedir?7/24 yaparsa ever ben sabahları yapıyorum akşamları sesden kapatmak zorunda kalıyorum
orada yazıyorFan hızını biraz düşürün. Kaç RPM'de çalışıyor ve sıcaklıklar nedir?
power limiti -12 yaptım fan hızını 57 ye çektimFan hızını biraz düşürün. Kaç RPM'de çalışıyor ve sıcaklıklar nedir?
Yeni gördüm. 77 derece çok fazla. Gerekli OC-UV ayarlarını yaptınız mı? Model neydi bir de?orada yazıyor
77 derece biraz fazla gibi ya. Bilemedim. 65 Derece üstü miningde sıkıntı biraz.power limiti -12 yaptım fan hızını 57 ye çektim