Neler Yeni

Çözüldü✓ LENOVO LEGION R25I-30 sürücü kurulumu nasıl yapılır?

HjRO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ekrem Fil
Her neyse. Aygıt yöneticisinden monitör kısmından sağ tık sürücü güncelleştirmesine basıp, 2. seçeneğe basıp, oradan konum olarak masaüstüyü seçip ileri diyebilirsiniz. Zaten kurulmuşsa bu dediğimi yapmanıza gerek yok tabii.
çok sağol bu dediğin sayesinde oldu. kullanım klavuzunda da bu yöntem yazıyordu ama çok karmaşık yazmışlar bir şey anlamamıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her neyse. Aygıt yöneticisinden monitör kısmından sağ tık sürücü güncelleştirmesine basıp, 2. seçeneğe basıp, oradan konum olarak masaüstüyü seçip ileri diyebilirsiniz. Zaten kurulmuşsa bu dediğimi yapmanıza gerek yok tabii.
şey monitörün parlaklığını ayarlayamıyorum 75 te sabit değiştirmeme izin vermiyor sebebi ne olabilir acaba?

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
çok sağol bu dediğin sayesinde oldu. kullanım klavuzunda da bu yöntem yazıyordu ama çok karmaşık yazmışlar bir şey anlamamıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

şey monitörün parlaklığını ayarlayamıyorum 75 te sabit değiştirmeme izin vermiyor sebebi ne olabilir acaba?
windows'tan mı? Ekran kartı sürücüsü kurulu mu?

HjRO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ekrem Fil
windows'tan mı? Ekran kartı sürücüsü kurulu mu?
hayır monitörün direkt kendi ayar kısmından. ekran kartı sürücüleri falan kurulu eski monütörümde kısabiliyordum parlaklığı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,823
Üyeler
165,077
Son üye
YigitAKLN
Top Bottom