Q Quiwick 80+ Silver Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3,055 Dahası Reaksiyon skoru 1,160 İsim Emre 7 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 Marianoly yazmış: Yeterli. Ekran kartın Nvidia mı Devamı için tıklayın... RX7600 hocam
Marianoly 80+ Gold Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 9,080 En İyi Cevap 1 7 Mart 2024 #28 Quiwick yazmış: RX7600 hocam Devamı için tıklayın... Tamamdır, HDMI yeterli olacaktır.
Q Quiwick 80+ Silver Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3,055 Dahası Reaksiyon skoru 1,160 İsim Emre 7 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #29 Marianoly yazmış: Tamamdır, HDMI yeterli olacaktır. Devamı için tıklayın... Sipariş geçtim bu arada. Gelince yazarım testleri fln bilmiyorum bir tek ufo ve ölü pixsel testini biliyorum. Kocaelideyim kaç günde gelir acaba ?
Marianoly yazmış: Tamamdır, HDMI yeterli olacaktır. Devamı için tıklayın... Sipariş geçtim bu arada. Gelince yazarım testleri fln bilmiyorum bir tek ufo ve ölü pixsel testini biliyorum. Kocaelideyim kaç günde gelir acaba ?
Marianoly 80+ Gold Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 9,080 En İyi Cevap 1 7 Mart 2024 #30 Quiwick yazmış: Sipariş geçtim bu arada. Gelince yazarım testleri fln bilmiyorum bir tek ufo ve ölü pixsel testini biliyorum. Kocaelideyim kaç günde gelir acaba ? Devamı için tıklayın... İps glowing testide yaparsanız on numara olur. Ankarada yaşıyorum ben, bilmiyorum ne zaman geleceğini.
Quiwick yazmış: Sipariş geçtim bu arada. Gelince yazarım testleri fln bilmiyorum bir tek ufo ve ölü pixsel testini biliyorum. Kocaelideyim kaç günde gelir acaba ? Devamı için tıklayın... İps glowing testide yaparsanız on numara olur. Ankarada yaşıyorum ben, bilmiyorum ne zaman geleceğini.