Zıncıraklı yılan
80+ Bronze
Merhabalar oc yaparak eth kazıyorum aceba kartımın ömrü kısalır mı ama baya sağlam oc uyguladım
Evet kısaltırMerhabalar oc yaparak eth kazıyorum aceba kartımın ömrü kısalır mı ama baya sağlam oc uyguladım
normal kullanımda 5 yıl kulanıcaksan mınıng ile 2 yıl kullanırsın. ömrünü kısaltır.Merhabalar oc yaparak eth kazıyorum aceba kartımın ömrü kısalır mı ama baya sağlam oc uyguladım
Araba motoru gibi düşünün sürekli deviri zorlamak motor aksamlarına zarar verir ömrü kısaltır.Merhabalar oc yaparak eth kazıyorum aceba kartımın ömrü kısalır mı ama baya sağlam oc uyguladım
normal oyun oynarsan ne kadar ömrünü götürüyorsa o kadar götürür . yani sabah akşam oyun oynarsan olacakların aynısı oluyor gibi düşünebilirsin.Merhabalar oc yaparak eth kazıyorum aceba kartımın ömrü kısalır mı ama baya sağlam oc uyguladım
Evet kısaltır
normal kullanımda 5 yıl kulanıcaksan mınıng ile 2 yıl kullanırsın. ömrünü kısaltır.
peki ömrü bitmiş bir karta ne olur ki çalışır mı görüntü verir mi oyun oynatır mı kazım yapamasa bileAraba motoru gibi düşünün sürekli deviri zorlamak motor aksamlarına zarar verir ömrü kısaltır.
ömrü bitmiş kart diyorsunuz sorduğunuz soru biraz mantıksızmı ne?peki ömrü bitmiş bir karta ne olur ki çalışır mı görüntü verir mi oyun oynatır mı kazım yapamasa bile
Ömrü bitmiş kart arıza vermeye başlar oyun oynatmaz adam akıllı ve en sonunda rahmetli olurpeki ömrü bitmiş bir karta ne olur ki çalışır mı görüntü verir mi oyun oynatır mı kazım yapamasa bile
Verebilir,vermeyedebilir bu değişkenlik gösterir youtube da bir video da mining yapılmamış ve yapılmış kart karşılaştırılması vardı aralarında %10 fark gözüküyordu. Isı değerleri de farklıydı.peki ömrü bitmiş bir karta ne olur ki çalışır mı görüntü verir mi oyun oynatır mı kazım yapamasa bile
Verebilir,vermeyedebilir bu değişkenlik gösterir youtube da bir video da mining yapılmamış ve yapılmış kart karşılaştırılması vardı aralarında %10 fark gözüküyordu. Isı değerleri de farklıydı.
Ekrana görüntü veren bir kartın gücü düşmez bu insan gibi bir şey değilÖmrü bitmiş kart arıza vermeye başlar oyun oynatmaz adam akıllı ve en sonunda rahmetli olur
Bu videolara inanmayınVerebilir,vermeyedebilir bu değişkenlik gösterir youtube da bir video da mining yapılmamış ve yapılmış kart karşılaştırılması vardı aralarında %10 fark gözüküyordu. Isı değerleri de farklıydı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesela.
En azından caydırırEkrana görüntü veren bir kartın gücü düşmez bu insan gibi bir şey değil
Bu videolara inanmayın
Ölmüş ekran kartının performansı düşer ve arıza yapar lütfen yanlış yorumlar yapmayınEkrana görüntü veren bir kartın gücü düşmez bu insan gibi bir şey değil
Bu videolara inanmayın