Neler Yeni

ETH Mining Yapmak Soru

1 2 ay yapsam ne kadar kazandırır sistem southpaws hem deneyip öğrenmek için güzel olur diye düşündüm bence eth daha da yükselir ekran kartlarını yükselmeden sipariş edicem mining için hangi ekran kartını önerirsiniz ?

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
1 2 ay yapsam ne kadar kazandırır sistem southpaws hem deneyip öğrenmek için güzel olur diye düşündüm bence eth daha da yükselir ekran kartlarını yükselmeden sipariş edicem mining için hangi ekran kartını önerirsiniz ?
1660S olabilir mining için ama elinizde patlarsa biz suçlu değiliz :D

Sonu aynı olmasın da 😃
Sonunu karıştırma harhlşarh
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz Southpawsın hangi sistemini alcaksınız?
Southpaws sistem almicam reis donanım arşivinin çıkardıgı sistemle diyorum 6700xt 1 2 ay yapsam ne kadar bırakır bide mining kasarken lol falan zorlar mı baya sistemi ben şuan öğrenmek için sordum ışık görürsem 1660 super 3060 falan bakıcam

onr1818

80+ Bronze
Hangi kartı kaç paraya alabileceginiz önemli uygun fiyata güncel kartlar içeren rig almadıkça çok bulaşmayın derim ben 1.5 yıldır madencilik yapan birisi olarak söylüyorum bunu

TahinPekmez

80+ Silver
günde 1 dolar karı var.

Hangi kartı kaç paraya alabileceginiz önemli uygun fiyata güncel kartlar içeren rig almadıkça çok bulaşmayın derim ben 1.5 yıldır madencilik yapan birisi olarak söylüyorum bunu
Hangi kart öneriyorsun reis sende hangi kartlar var kaç tane kart var ortalama aylık elektrik düşünce ne kadar kalıyor

günde 1 dolar karı var.
Allah bereket versin o siteyi bende gördüm onlar kesin doğru mu yoksa yakın değerler mi

Siz Southpawsın hangi sistemini alcaksınız?
İkinci ellere baksam hangisinin temiz kart olduğunu anlayabilir miyiz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,887
Üyeler
161,515
Son üye
Mertxdd
Top Bottom