Neler Yeni

ETH Mining Yapmak Soru

TahinPekmez

80+ Silver
bende mining yaptım evet biraz faszla söylüyor benim kart 28 mhs verir ama sitede 31 mhs diyor. senin kartada 40 mhs diyor. şu anki kura göre en fazla 1 dolar ama en fazla. günde 18 lira da iyi para. ben 3 ay yaptım kartın parasını çıkardım kapattım

bende mining yaptım evet biraz faszla söylüyor benim kart 28 mhs verir ama sitede 31 mhs diyor. senin kartada 40 mhs diyor. şu anki kura göre en fazla 1 dolar ama en fazla. günde 18 lira da iyi para. ben 3 ay yaptım kartın parasını çıkardım kapattım
Reis mining yapsa sabaha kadar da açık kalacak pc arkadan lol minecraft youtube falan zorlarmı pc ye 18 lira iyi para öğrenmek içinde ugraşıyorum ben sisteme zarar verir mi 2 ay böyle takılsam zarar verirse şuan başlamicam kart alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

elektrik faturası baya fazla gelir diyorlar da bilgisayar o kadar yakmıyor biri telefon kadar yakıyor demişti

TahinPekmez

80+ Silver
Reis mining yapsa sabaha kadar da açık kalacak pc arkadan lol minecraft youtube falan zorlarmı pc ye 18 lira iyi para öğrenmek içinde ugraşıyorum ben sisteme zarar verir mi 2 ay böyle takılsam zarar verirse şuan başlamicam kart alıcam
youtube dan bir şey olmaz ama GPU kullanan uygulama açarsan yada 2k 4k video gibi. o zaman havuzdan atabilir yani kapa aç yapman gerekir. msi afterburner dan stabil ayarları yapma hem sıcaklık azaltarak hemde mh arttırabilirsin.

elektrik faturası baya fazla gelir diyorlar da bilgisayar o kadar yakmıyor biri telefon kadar yakıyor demişti
+100 yada 150 lira fazla gelir elektrik. 24 saat açık kalırsa

youtube dan bir şey olmaz ama GPU kullanan uygulama açarsan yada 2k 4k video gibi. o zaman havuzdan atabilir yani kapa aç yapman gerekir. msi afterburner dan stabil ayarları yapma hem sıcaklık azaltarak hemde mh arttırabilirsin.
Tamamdır reis bide en son binance hesabını yakınımın üzerine açıcam vergisi falan var mı sıkıntı olur mu mahçup olmim

TahinPekmez

80+ Silver
olmaz yakının üstüne o zaman para transferlerini de onun adına yapman lazım yoksa para yolda yanar sana diyim. bu iş için de kart alma. eth kazım bitecek. hadi byeeee

Shahmenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet ÖZKAN
Kanka bu elektrik fiyatları ve eth kuru üzerinden harbi değmez...

onr1818

80+ Bronze
Hangi kart öneriyorsun reis sende hangi kartlar var kaç tane kart var ortalama aylık elektrik düşünce ne kadar kalıyor

Allah bereket versin o siteyi bende gördüm onlar kesin doğru mu yoksa yakın değerler mi

İkinci ellere baksam hangisinin temiz kart olduğunu anlayabilir miyiz ?
Bende 1660s-2060-5600xt ve 3060ti kartlar var toplam 24 adet 2.el satın alımda biraz deneyim lazım kartın çalıştırıldıgı ortamı ve çalışma sıcaklıkları bakım durumları vs önemli benim için

Bende 1660s-2060-5600xt ve 3060ti kartlar var toplam 24 adet 2.el satın alımda biraz deneyim lazım kartın çalıştırıldıgı ortamı ve çalışma sıcaklıkları bakım durumları vs önemli benim için
ilana koydun mu reis yoksa artar diye bekliyor musun ?

onr1818

80+ Bronze
Çalıştırıyorum kartları ilanda değiller şuan satmam için reddedilemeyecek bir para teklif edilmesi lazım ancak :)
Reis ben kafaya koydum bence eth yükselir o yükselmezse bile alacağım ekran kartları yükselir yine zarar etmem son bir şey aklıma takılan vergisi varmı reis binance hesabını başka birinin üzerine açıcam vergisi varsa otomatik kesiliyor mu yoksa biz mi yatırıyoruz

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
1 2 ay yapsam ne kadar kazandırır sistem southpaws hem deneyip öğrenmek için güzel olur diye düşündüm bence eth daha da yükselir ekran kartlarını yükselmeden sipariş edicem mining için hangi ekran kartını önerirsiniz ?
Gelirler yerlerde, elektrik fiyatları yüksek ve daha da artacağı kesin gibi, enerji krizi büyüyor. Bence GPU mining şuan son nefesini vermeye hazırlanıyor şuan bu işe girmek çok saçma olur.

Ama yine de yapacağım diyorsan yardım ederim mining hakkında bilgim var.

Gelirler yerlerde, elektrik fiyatları yüksek ve daha da artacağı kesin gibi, enerji krizi büyüyor. Bence GPU mining şuan son nefesini vermeye hazırlanıyor şuan bu işe girmek çok saçma olur.

Reis ülkenin halini görüyorsun herşeyin fiyatı artıyor sistemi 1 ay önce 15k ya aldım şuan 20k ben diyorum ekran kartlarını alım her ay zaten fiyatları artıyor onlardan bile kar yaparım fiyatlar artana kadar da boş mu dursun çalışsın benim gibi baktın eth artar ?

aklımdaki sorular 2.el ekran kartlarından anlamıyorum ama anlayan birini bulup ilanları gezip de alabilirim hangi kartı almalıyım vergisi varmı benim yaş tutmuyor binanceye başka birinin üzerine açıcam aylık elime 10k geçiyor kuryeyim zorlasam 15k da olur kazandıgım parayla ekran kartı alıp kasmaya başliyayım diyorum aylık 5k bile iyi benim için şuanlık yavaş yavaş arttırırım 5k için kaç ekran kartı lazım şuan parayı amorte etme sürelerini de hesaplıyayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom