Neler Yeni

Eth yazın tekrar 4000dolar üzerine çıkma olasılığı var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmetab
Arkadaşlar rx6600 kartım var eğer eth fiyatı artarsa daha çok kar bırakacaktır veya mining yapmasam dahi kartı satıp aileme borç ödemede yardım etmek istiyorum eth önümüzde ki aylarda ki seyrini merak ediyorum işi bilen insanlar ne düşünüyor.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,222
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Bunu Allah hariç, kimse bilemez.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,222
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Çok mu belirsiz
Bence öyle, coin piyasası çok oynak. Savaş oluyor düşüyor, durduk yere düşüyor, kötü haber geliyor düşüyor, habire düşüyor, düş babam düş ama bir sefer bir şey oluyor o bir an birden uçuyor, bunu bilebilmek çok zor. Ne zaman yükselicek bunu anca balinalar bilir tabi her şey onlara da bağlı değil işte birden savaş çıktı Eth düştü, dediğim gibi anca Allah bilir.

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
5000 dolar üzerine çıkmıştı sanırım geçen yaz dönemlerinde ve ben 6000 e dayanacağını düşünüyordum, olmadı. Fakat inancım yüksek nedense. tabii ki kimse bilemez ne olacak.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Yazları genelde düşer yükselirse anca ekim kasım

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Eth kırılım gerçekleştirmişti. Bu biraz ümitlendirici. Tahmin etmek zor ama eski seviyelerine geleceğine "inanıyorum".

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ağustos ayında merge gelecek Ethereum madenciliği yapılmayacak artkk

Top Bottom