Mercedesbenz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 688
Şükret aga ben şimdi bu hafta o bütçeye mecbur kalırsam 1660 süper alıcam (!)bende biraz öyleyim boşuna g3'e bu kadar para vermedik dimi
Şükret aga ben şimdi bu hafta o bütçeye mecbur kalırsam 1660 süper alıcam (!)bende biraz öyleyim boşuna g3'e bu kadar para vermedik dimi
Sen zaten ucuza aldın düz hesap 3000 diyelim düşeceği maks olarak 2500 olur o da en fazla kısaca kafaya takma.Düşerse mutsuz yükselirse mutluyum![]()
Yani şimdi ben 2700e 5500XT aldım şimdi fiyat fırlasa satarım yeni dolap kasa falan alırım düşerse nabam yükselmesini beklerim tekrarbende biraz öyleyim boşuna g3'e bu kadar para vermedik dimi
1800e 560 mı almıştın ne zaman?Sen zaten ucuza aldın düz hesap 3000 diyelim düşeceği maks olarak 2500 olur o da en fazla kısaca kafaya takma.
Sen şu sistemine +8Ram al mutlu ve huzurlu şekilde oyununu oyna
Ona bakacak olursan benden kerizi yoktur sıfır ekran kartı almam lazım dı 1800 TL ye RX560 aldım ha düşerse üzülürüm elbette ama hayatta bu kadar takmaya gerek yok bir kere geliyoruz şu dünyaya![]()
1660 S de güzel hocam daha ne olsunŞükret aga ben şimdi bu hafta o bütçeye mecbur kalırsam 1660 süper alıcam (!)
Geçen ay.Yani şimdi ben 2700e 5500XT aldım şimdi fiyat fırlasa satarım yeni dolap kasa falan alırım düşerse nabam yükselmesini beklerim tekrar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1800e 560 mı almıştın ne zaman?
Telefon benm değil annemün telefonu benimki eski samsung tuşlu telefonlar gibi1660 S de güzel hocam daha ne olsun(!)
Şükret haline.
Ha birde çıkar o cebindeki telefonu göster bakayım(!)
Geçen ay.
Satışa koyuyorum 3800TL ye satılırsa 4k bütçem var biraz beklerim piyasayı rtx 2060 düşerse alırım1660 S de güzel hocam daha ne olsun(!)
Şükret haline.
Ha birde çıkar o cebindeki telefonu göster bakayım(!)
Geçen ay.
Buyur dayı ikinci el aldım 3 yıldır çalışıyor bunun için (!)1660 S de güzel hocam daha ne olsun(!)
Şükret haline.
Ha birde çıkar o cebindeki telefonu göster bakayım(!)![]()
Kanka 3800 e zor be kim alır o kadar paraya.Telefon benm değil annemün telefonu benimki eski samsung tuşlu telefonlar gibi
Satışa koyuyorum 3800TL ye satılırsa 4k bütçem var biraz beklerim piyasayı rtx 2060 düşerse alırım
Kardeşim nefes alabiliyorsun elinde suyun var şükret (!)Buyur dayı ikinci el aldım 3 yıldır çalışıyor bunun için (!)
Bizim burada 3300 aşağısı 5500XT yok fiyatı normal yaniKanka 3800 e zor be kim alır o kadar paraya.
Sıfırı zaten 4500.
Ne güzel kartın var iste bak keyfine senin için yeterli ise güzel karttır
Kardeşim nefes alabiliyorsun elinde suyun var şükret (!)
Güzelde rtx alabilirdim o bütçeye ona yanıyorum ):1660 S de güzel hocam daha ne olsun(!)
Reis amaç keyif değl para kazanmaya çalışıyomKanka 3800 e zor be kim alır o kadar paraya.
Sıfırı zaten 4500.
Ne güzel kartın var iste bak keyfine senin için yeterli ise güzel karttır
Kardeşim nefes alabiliyorsun elinde suyun var şükret (!)
O bir tık koyar işte ama olsun diyip geçmek lazım bazen...Güzelde rtx alabilirdim o bütçeye ona yanıyorum ):
Hocam bu Tayvan Çip Piyasasının yüzde kaçını elinde bulunduruyor?o dediğin bile olması için 2023-2024 yıllarını beklememiz gerek.
tam hatırlamıyorum ya 2023 ya da 2024'de en büyük çip fabrikası açılacak ve bunun yanında 1-2 tane daha fabrika açılacak.
Siz şükredin tayland'da kuraklık başlamadı, eğer kuraklık başlarsa o zaman ayvayı yeriz.