Ethereum 2.0 Londra Güncellemesi (Hard Fork) Saatler Sonra Başlayacak!

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim nefes alabiliyorsun elinde suyun var şükret (!)
Aaaaa dayı git şu karşıdaki bakkala 5tl ye aldım 0.50ml suyu (!)

ulan keşke 7.999₺'ye alsaydım bu strese değmez ya öyle bir rahatlardım ki stoğa gelirse falan etiketlerseniz sevinirim düşünmeden çökeceğim
sistemi alsaydım bide yanına sıvı soğutma alırdım üf be 🥺
He valla kanka.

ulan keşke 7.999₺'ye alsaydım bu strese değmez ya öyle bir rahatlardım ki stoğa gelirse falan etiketlerseniz sevinirim düşünmeden çökeceğim
sistemi alsaydım bide yanına sıvı soğutma alırdım üf be 🥺
Stok bitti gelecek olsa senden önce ben alırım :D

Hocam bu Tayvan Çip Piyasasının yüzde kaçını elinde bulunduruyor?
Tayvan için tek başına ne kadar çip ürettiğine dair bir veri bulamadım ancak güney koreyle beraber dünyada ki çiplerin yüzde 83'ünü, hafıza hafıza çiplerinin de 70'ini ürettiği tahmin ediliyor.

durum ne beyler

Tayvan için tek başına ne kadar çip ürettiğine dair bir veri bulamadım ancak güney koreyle beraber dünyada ki çiplerin yüzde 83'ünü, hafıza hafıza çiplerinin de 70'ini ürettiği tahmin ediliyor.
Bi kuraklık vursa çip piyasası sarsılıcak baya ve tayvan buna meilli bir ülke ada yani sonuçta allah korusun.

Benim arkadaşın arkadaşı 2 tane birden aldı diğerini satmak için ......
Tam bir neyse işte anladınız
Geçen Abdullah abinin indirim yaptığı 3060ı alıp kargo daha gelmeden sahibinden koyan vardı.Hatta Instagramdan paylaşmıştı Abdullah abi.

Gelmedi yarın gelirse gelicek ama bence gelmicek.

Bi kuraklık vursa çip piyasası sarsılıcak baya ve tayvan buna meilli bir ülke ada yani sonuçta allah korusun.
Geçen aylarda zaten kuraklık vurdu vuruyordu tayvan halkını tapınaklara yağmur duası için çağırmıştı. Tayvan'a özel ceviz büyüklüğünde damlaların yağdığı yağmurlar varmış ondan yağdı mı yetiyormuş sanırım.
Ancak fabrikaların çevresinde su seviye epeyce azalmış olmalı tanklarla su taşıdıklarını duymuştum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,630
Üyeler
183,862
Son üye
Selcuk7765
Geri