Mercedesbenz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 689
Aaaaa dayı git şu karşıdaki bakkala 5tl ye aldım 0.50ml suyu (!)Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kardeşim nefes alabiliyorsun elinde suyun var şükret (!)
Aaaaa dayı git şu karşıdaki bakkala 5tl ye aldım 0.50ml suyu (!)Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kardeşim nefes alabiliyorsun elinde suyun var şükret (!)
He valla kanka.ulan keşke 7.999₺'ye alsaydım bu strese değmez ya öyle bir rahatlardım ki stoğa gelirse falan etiketlerseniz sevinirim düşünmeden çökeceğim
sistemi alsaydım bide yanına sıvı soğutma alırdım üf be![]()
Stok bitti gelecek olsa senden önce ben alırımulan keşke 7.999₺'ye alsaydım bu strese değmez ya öyle bir rahatlardım ki stoğa gelirse falan etiketlerseniz sevinirim düşünmeden çökeceğim
sistemi alsaydım bide yanına sıvı soğutma alırdım üf be![]()
Benim arkadaşın arkadaşı 2 tane birden aldı diğerini satmak için ......Stok bitti gelecek olsa senden önce ben alırım![]()
Sanmıyorum geliceğini çok stok yenilediler gelse bile aynı fiyattan gelmez büyük ihtimal.Gelirse etiketle beraber alalım![]()
Tayvan için tek başına ne kadar çip ürettiğine dair bir veri bulamadım ancak güney koreyle beraber dünyada ki çiplerin yüzde 83'ünü, hafıza hafıza çiplerinin de 70'ini ürettiği tahmin ediliyor.Hocam bu Tayvan Çip Piyasasının yüzde kaçını elinde bulunduruyor?
Bi kuraklık vursa çip piyasası sarsılıcak baya ve tayvan buna meilli bir ülke ada yani sonuçta allah korusun.Tayvan için tek başına ne kadar çip ürettiğine dair bir veri bulamadım ancak güney koreyle beraber dünyada ki çiplerin yüzde 83'ünü, hafıza hafıza çiplerinin de 70'ini ürettiği tahmin ediliyor.
Geçen Abdullah abinin indirim yaptığı 3060ı alıp kargo daha gelmeden sahibinden koyan vardı.Hatta Instagramdan paylaşmıştı Abdullah abi.Benim arkadaşın arkadaşı 2 tane birden aldı diğerini satmak için ......
Tam bir neyse işte anladınız
Aynen gördüm söylenecek söz yok.Geçen Abdullah abinin indirim yaptığı 3060ı alıp kargo daha gelmeden sahibinden koyan vardı.Hatta Instagramdan paylaşmıştı Abdullah abi.
Geçen aylarda zaten kuraklık vurdu vuruyordu tayvan halkını tapınaklara yağmur duası için çağırmıştı. Tayvan'a özel ceviz büyüklüğünde damlaların yağdığı yağmurlar varmış ondan yağdı mı yetiyormuş sanırım.Bi kuraklık vursa çip piyasası sarsılıcak baya ve tayvan buna meilli bir ülke ada yani sonuçta allah korusun.