Ethereum 2500$ altını gördü!

Katılım
5 Aralık 2021
Mesajlar
113
Reaksiyon skoru
48
Uzun bir süre sonra ilk defa düşüş söz konusu bunula birlikte bitcoin de düşmüş paralel düşmeleri ne ifade ediyor?

Ekran kartı fiyatlarında bir normalleşme görür müyüz?
 
Bunu bilemeyiz 8 9 ay önce de bu civarlara düşüp sonra tekrar uçtu
 
Görürsün tabii ki de, neden görülmesin. Kartların değerli olmasının tek sebebi eth. Eth düşük, elektrik yüksek. önü belli değil. Kolay kolay kim kart alır ki şuan.
 
Uzun bir süre sonra ilk defa düşüş söz konusu bunula birlikte bitcoin de düşmüş paralel düşmeleri ne ifade ediyor?

Ekran kartı fiyatlarında bir normalleşme görür müyüz?
Ancak söyle olur; sabırsız miningci arkadaşlar, Ethereum düştü ben bu işi daha yapmam deyip piyasaya ikinci elden bir sürü kart salarlar ve belki o kartların fiyatları uygun olur ya da herkes o kartları sıfır kart almak yerine alırsa sıfır kartların fiyatı biraz düşebilir.
 
İmkanı yok göremezsin.
Görürsün.ETH düşüyor.Ayrıca Türkiyede elektiriğe çok yüksek oranda zam geldi.İkinci kademeye geçince fatura bildiğin şahlanıyor.Eldeki kartları ellerinden çıkaracaklar olacaktır illaki.Yeni gelecek stoklar da biraz desteklerse bir süre normale dönecektir.Mesela mayıs düşüsünden sonra 2060 ı 4-4.5 bandına satanlar vardı.Hatta sıfırı bile vardı 5 e.Şimdi dolar arttı tabi 5 e düşmez tabi ama mevcut seviyeden tatmin edici derecede geri çekilir.Bu aralar da fazla hazır sistem satılmaya başladı.Demek ki stoklar gelmeye başladı.
 
Görürsün.ETH düşüyor.Ayrıca Türkiyede elektiriğe çok yüksek oranda zam geldi.İkinci kademeye geçince fatura bildiğin şahlanıyor.Eldeki kartları ellerinden çıkaracaklar olacaktır illaki.Yeni gelecek stoklar da biraz desteklerse bir süre normale dönecektir.Mesela mayıs düşüsünden sonra 2060 ı 4-4.5 bandına satanlar vardı.Hatta sıfırı bile vardı 5 e.
Bekleyelim ve görelim o zaman hocam.
 
Karaborsa yüzlerce ekran kartı dolu. Talep azaldıkça fiyatlar düşecek inşallah. Bir kaç ay önce 2. El sitelerinde bile göremiyorduk kartları. Yakın zamanda eth nin çakılması dileğiyle :)
 
btc ile paralel düşmesi gayet normal çünkü btc düşünce genelde altcoinlerde onunla salıyor veya btc çıkınca altcoinlerde arkasından geliyor ekran kartı fiyatlarının artık miningle alakası yok bence
 
Ya gelirleri düşsün de elindekileri satmasalar bile en azından yeni gelenlere saldırmazlar
 
1200 dolarken fiyatlar uçmuştu 2500'de nasıl düşsün?
 
ETH düşmesi ve elektrik zammıyla beraber kartlar tabii ki düşecektir. letgoya ufakdan göz gezdirirsen satılık riglere denk gelebilirsin.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,092
Mesajlar
10,619,436
Üyeler
186,987
Son üye
tehemilaa
Geri
Top