Neler Yeni

Rehber Monitörde görüntü doğruluğunu neler etkiler? Panel hataları nelerdir?

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bizde monitör incelemeleri sponsorlukla da olduğundan yanlış yönlendirmeler olabiliyor. Son tüketiciyi fazla ayrıntı yorabiliyor ama dediğin gibi kısa ve basit anlatılırsa bahsettiğin yabancı kanallar gibi neden gayet iyi izlenmesin? Sponsorluk gölgesinde kalmadan incelense yine kaliteli monitör incelemesi bizim ülkemizden de çıkar dediğim gibi. Neyse şimdi ban yemeyelim sksjsksk
Mesela PCH izledim geçen (Zorunlu, arkadaş attı.).
Eskiden çok çok çok kötüydü. Ghosting testini yanlış yaptıkları için çıkan kopya görüntüleri...
Şimdi aklıma geldi şu konuda konuşmuştum ona bak:
Mesaj otomatik birleştirildi:

-
Konu açıldı arkadaşlar:

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
810
İsim
Enes Altunışık
Mesela PCH izledim geçen (Zorunlu, arkadaş attı.).
Eskiden çok çok çok kötüydü. Ghosting testini yanlış yaptıkları için çıkan kopya görüntüleri...
Şimdi aklıma geldi şu konuda konuşmuştum ona bak:

-
Konu açıldı arkadaşlar:
Büyük sayılan teknoloji kanalları bile incelemesinde böyle hatalar yaparsa son tüketici ne yapsın? Kimse de uyarmamış mı aga bu nedir diye? Yanlış bilginin yayılması bu kadar kolay işte...

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Büyük sayılan teknoloji kanalları bile incelemesinde böyle hatalar yaparsa son tüketici ne yapsın? Kimse de uyarmamış mı aga bu nedir diye? Yanlış bilginin yayılması bu kadar kolay işte...
Uyardım.
Linç yedim kullanıcılar tarafından 🧐

PCH falan zaten inceleme videolarında her 10 saniyede bir büyük bir yanlış bilgilendirme yapmadan video çekemiyor.

PCH sadece bir örnek bu arada. Onunkini izlediğim için onu söylüyorum. Diğerleri de buna benzer.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
4k tarafında twisted minds gibi ucuz tercihler mantıklı mı hocam? https://www.akakce.com/monitor/en-u...28-1-ms-4k-ips-oyuncu-u-fiyati,293715920.html
Şu model mesela. Konsol için genel olarak iyi olur da pc için nasıldır merak ediyorum. Bu tür az bilinen monitörlerin incelemesini de bulmak zor oluyor. Özellikle bilgili birileri hiç incelemiyor genelde :(
Bilmiyorum maalesef. İncelemesi yok. TR'de inceleme yapan yok ki TR markaların düzgün incelemesi olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,240
Üyeler
161,973
Son üye
Yusuf islam güney
Top Bottom