Neler Yeni

Ethereum birdaha yükselirmi (lütfen bilgisi olmayanlar bir şey söylemesin)

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Ethereum birdaha çıkarmı arkadaşlar elimde 0.02 eth var bu fiyata satmak istemiyorum ne yapsam bilemedim sizce ne yapmalıyım birdaha çıkarmı fiyatı

hocam sende bilgini paylaşırsan iyi olur @Caner Kösedağ

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ethereum birdaha çıkarmı arkadaşlar elimde 0.02 eth var bu fiyata satmak istemiyorum ne yapsam bilemedim sizce ne yapmalıyım birdaha çıkarmı fiyatı

hocam sende bilgini paylaşırsan iyi olur @Caner Kösedağ
Elon Abi Yine Bir El Atar Merak Etmeyin Şu Anda Coin Topluyor Piyasadan.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Uzun vadede her türlü artar.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Satmak istemiyorsan satma. Bunu kimse bilemez iş senin aldığın riskte biter borsa burası
(bilgisi olmayanlar yazmasın dedim iyiki) piyasaının içinde olanlar azçok bilgisi oluyor artma şansı var artabilir daha öncedende böyle oldu bir şey bilmiyorsan yazma bende biliyorum risk işi oldunu

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Caner dediğin çocuğun 300 TL bakiyesi var. Ne biliyor da soruyorsunuz şu çocuğa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Siyah Limon
0.02 ETH 'ı satayım falan deme piyasayı çökertirsin saçmalama napıyorsun kardeşim ? :LOL: Acelen yoksa tut bekle. Şuan satılacak bir noktada değil ETH
Mesaj otomatik birleştirildi:

1621630519939.png

Hodor Hold the Door

1621630561558.png

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
(bilgisi olmayanlar yazmasın dedim iyiki) piyasaının içinde olanlar azçok bilgisi oluyor artma şansı var artabilir daha öncedende böyle oldu bir şey bilmiyorsan yazma bende biliyorum risk işi oldunu
Ahaha bende piyasadayım bilgi ile paralel değil bu piyasa bana 1 tane gösteremezsin şu son 2 haftayı tam olarak bilebilen. Binance sahibi bile tam olarak öngöremiyor bunu kim öngörecek. Gelmiş 0.02 ile piyasa içinden bahsediyorsun gel sana adet adet etheryum cüzdanı göstereyim.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Caner dediğin çocuğun 300 TL bakiyesi var. Ne biliyor da soruyorsunuz şu çocuğa.
adamın bilgisi var piyasa ile ilgili mınıng de başlarken yardımcı olmuştu sen bir şey bilmiyorsan sus eleştirin sana kalsın

Ahaha bende piyasadayım bilgi ile paralel değil bu piyasa bana 1 tane gösteremezsin şu son 2 haftayı tam olarak bilebilen. Binance sahibi bile tam olarak öngöremiyor bunu kim öngörecek. Gelmiş 0.02 ile piyasa içinden bahsediyorsun gel sana adet adet etheryum cüzdanı göstereyim.
tamam sayın borsalar birliği başkanı

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Son 14 gün içinde kripto piyasasını sarsacak haberler üstüste geldi.
Sebeplerini burada yazmıştım.
En son gelen kötü haber de bu.

Bu olumsuz haberlerin gelmesiyle piyasadan para çekildi ve çekilmede devam ediyor. Haliyle bu çekilme coinleri aşağı çekti.

Umarım bu olumsuz haberlerin devamı gelmez.

Ben yatırım uzmanı veya danışmanı değilim, yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendi kararlarınızı kendiniz veriniz.
Bu siteden ETH'in anlık grafiğini görüp panik olabilirsin. 😶

G1ray

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Giray Akkan
sakın satma btcnin hareketi 2016 nın hareketiyle aynı 2016 dan 2021 e kadar hareketine bak ne kadar yğkselmiş kimse elindekini satmasın unutmayın en büyük yükselişler en büyük düşüşlerden sonra gelir (KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,710
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom