Neler Yeni

Ethereum hakkında biraz bilgi gerekli

nek1947

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Nebi ercel
Arkadaşlar herkese selam
Bir süredir kasa ve laptop arıyordum şuanki gidişat boşuna yatırım diye düşündürüyor.
Mining yapmam için tavsiye aldım ama herhangi bir bilgim yok şuanda ekran kartı alınıp yapılırmi ve şöyle soylim 10-15 tane ekran kartı alamam bir tane iki tane üç tane alıp zamanla çoğaltabilirim sabit çalıştığım iş var . Açıkçası para kazanmak için 1-2 tane ekran kartı ile başlanabilir mi . Azda olsa biraz tavsiye verirseniz ona göre düşünüp karar vereceğiz. Son olarak bütçe kısıtlı baslanabilecek en düşün ekran kartı ilede olabilir orta seviyede olabilir. Herkese teşekkürler bilgi veren için.

Kontfire

80+ Silver
Ben de uzmanı sayilmam ama bir kaç şey biliyorum hocam. Az kartla başlayacaksınız rx6600 en verimli kart diye biliyorum orta fiyatli. Sonrasında gtx1660super bulunuyor ama bir tık fazla elektrik harcar rx6600 e göre. Kazanç kısmını merak ediyorsanız internette çokça site var, rx6600 eth mining gibi yazarak günlük aylık ne kadar kazanacağınız veya kaç mh/s ile kazım yapacağınız gözüküyor. Bu dediğim kartlar ile tahmini günde 1-1.2 dolar arası kazanç gelir(elektriği hesaba katmayınca) fakat eth sürekli değişiyor artabilirde tabii ki. Asıl mevzu aylık ne kadar elektrik harcayacağınız çünkü kâr oranınızı baya etkileyen tek unsur.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
1660S veya 6600-6600Xt mining için mantıklı kartlar.

nek1947

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Nebi ercel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgiler için teşekkürler

WitcherX

80+
Dahası