Neler Yeni

Ethereum kazmak günah mı ?

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
alperen taha demir
Heryere baktım ama kazmakla ilgili bişey bulamadım alıp satmak borsa sayıldığı için günah ondan eminim ama kazmakla ilgili hiçbir bilgi yok
Ekran kartım garantide eğer günah değilse başlamayı düşünüyorum şöyle amacım büyük para kazanmak değilde hem bir meşgale olsun hem de birazcık para getirir diye başlıyıcam
Nasıl kazıldığını falan araştırıyorum şuan vereceğiniz bilgilerede açığım

G.P.U

80+ Silver
Heryere baktım ama kazmakla ilgili bişey bulamadım alıp satmak borsa sayıldığı için günah ondan eminim ama kazmakla ilgili hiçbir bilgi yok
Ekran kartım garantide eğer günah değilse başlamayı düşünüyorum şöyle amacım büyük para kazanmak değilde hem bir meşgale olsun hem de birazcık para getirir diye başlıyıcam
Bence değil çünkü sen bu işe para yatırıyorsun o kadar kartlarının v ram leri zarar görüyor tabi crsytal yapıya çok bişi olmuyor yani işci çalıştırıyon gibi düşün kripto para dediğimiz şeyde atıyorum google gibi büyük sunucular güçlü bilgisayarları olmasına rağmen yetmiyor sonra bilgi kirliliği oluyor ve bunu temizliyemiyor o yüzden yeni pc almak yerine gidip seninkini kullanıyorlar ve karşılığında sana sanal para ödüyorlar

Erensama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
eren
Ortada kesinlik olmayan bir şeyde kendi fikrimi belirtebilirim diye düşünüyorum?
Yıllarını islama vermiş bir hoca değilsen fetva verebilecek kadar bilgili olamazsın, diyanete ve hocalara göre sanal paralar caiz değil, yani bence değil gibi bir şey söyleyemezsin.

Dušan Tadić

80+ Silver
TAMAMEN kendi bilgilerime göre söylüyorum bence günah değildir...
Bu arada hocam borsa caiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,037
Üyeler
163,759
Son üye
muhammed29.
Top Bottom