Neler Yeni

Ethereum kazmak icin hangisi daha uygun olur

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,287
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Diyelim ki 7kya 9 tane 1660S alıcaksın 35 mh kazıp 9x35ten ortalama 300 mhlık bi kazım elde ediceksin. Eline 5k kalsa şu ara 1 senede amorti ediyor. Sonrası sana kalıyor. Ama eth bittiği an elinde zarar edeceğin 9 ekran kartı olucak
Öyle reiz, risk işte. 100K para ile 15 kart alıp sistemi kurarsa, 480Mh alır. 1100w elektrik harcar. Aylık 420+ dolar yapar. 16 ayda amorti eder. Bu 16 aylık süreçte kazım düşecek, elektrik zamlanacak. Dolar artarsa dengede tutar yine kazandırır ama bu 16 aylık sürenin 10. Ayından önce Eth biterse yazık olur ama bu kötü senaryo bitmeyede bilir, Eth yükselir mesela 2800`de 6000`e çıktı o zaman yaşar. Risk işte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam eth bitecek diye kahinler demiyor. ETH geliştiricileri bunu açık açık söylüyor ETH 2.0 ile eth mining bitecek. Tahmini olarak 2022 Mart diyorlardı ancak Hazirana ertelendi.
Ben bitmicek demedim zaten bitecek ama ne zaman biteceğini bilemezsin. Adamlar daha büyük projelerini güncellemelerini belirttikleri sene yapamıyorlar. 2021 de gelmesi gereken 4 büyük güncelleme ertelendi, hala da yapılmadı. Uzuyor bu daha ne kadar uzayacak bilinmiyor. Eth 2.0 gelecek diye her sene söyleniyor zaten. 10 yıldır gelemedi. Adamlar der tabi bu söylemle on binlerce kişi bu işten dönüyor, böylece pasta payı azalmıyor.

ARDELENO

80+ Bronze
Öyle reiz, risk işte. 100K para ile 15 kart alıp sistemi kurarsa, 480Mh alır. 1100w elektrik harcar. Aylık 420+ dolar yapar. 16 ayda amorti eder. Bu 16 aylık süreçte kazım düşecek, elektrik zamlanacak. Dolar artarsa dengede tutar yine kazandırır ama bu 16 aylık sürenin 10. Ayından önce Eth biterse yazık olur ama bu kötü senaryo bitmeyede bilir, Eth yükselir mesela 2800`de 6000`e çıktı o zaman yaşar. Risk işte.

Ben bitmicek demedim zaten bitecek ama ne zaman biteceğini bilemezsin. Adamlar daha büyük projelerini güncellemelerini belirttikleri sene yapamıyorlar. 2021 de gelmesi gereken 4 büyük güncelleme ertelendi, hala da yapılmadı. Uzuyor bu daha ne kadar uzayacak bilinmiyor. Eth 2.0 gelecek diye her sene söyleniyor zaten. 10 yıldır gelemedi. Adamlar der tabi bu söylemle on binlerce kişi bu işten dönüyor, böylece pasta payı azalmıyor.
Hocam her sene söyleniyor bu :D Zaten teknoloji 6 yıllık ve eth 2.0ın çıkma sebebi de eneerji tüketimi ve çip krizi Bu da Geçen yılın başlarında başladı. 2022 Martı tarih olarak verdiler ve 1 kez 2022 Hazirana ertelediler. Şuanda yazılımın %99 unun hazır olduğunu söylüyorlar ama çok fazla test yapmaları gerekiyor. Zorluk bombasını patlattıkları zaman piyasada 2. el ekran kartı patlaması yaşanacak. Hem satması zor olacak hem de kart fiyatları düşeceği için zararı oalcak.

playersk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Emre Selvi

Diyelim ki biz bu sistemi yaptık, sadece eth mi kazabiliriz. Eth bitti diyelim 15 kartla başka coin çıkmaz mı, kar ettirecek, aylık 300 dolar vs bıraktıracak

Son düzenleme:

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,287
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Diyelim ki biz bu sistemi yaptık, sadece eth mi kazabiliriz. Eth bitti diyelim 15 kartla başka coin çıkmaz mı, kar ettirecek, aylık 300 dolar vs bıraktıracak
Başka coin`de kazılabiliyor. Zaman zaman Eth kadar kazandıran coin`ler de oluyor ama kısa süreli, adam akıllı Eth dışında kazandıran coin ben bilmiyorum. Ergo ya da Rvn vardı onların da tadı yok. Eth bittikten sonra, başka coin Eth`nin yerini alabilir tıpkı Btc`den sonra Eth`nin yükselmesi gibi böyle bir ihtimal var ama bu eth biter bitmez başlamaz, süreç gerekebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,711
Üyeler
166,070
Son üye
Kaplan0671
Top Bottom