Ethereum Mining Kazanclari Hakkinda Bilgi Almak Istiyorum

Faveouls

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,180
Arkadaslar oncelikle selamlar, iyi aksamlar. Benim, sizden ogrenmek istedigim sey eth kazanclari artik kar ettiriyor mu. Yaklasik 4,5 aydir mining yapmiyorum. Yakin bir tanidigim yaklasik 30-50 3080 seviyesi amd veya nvidia kartlar ile rig kurmayi planliyor ve benim onceden bu islerle cok ilgilendigimi bildigi icin bana soruyor. Ben de dedigim gibi 4,5 ay once biraktim bu isi. Su an bir goz gezdirdim ve kazanclar bayagi azalmis, artik lhr olmayan kart yok sanirim piyasada(Nvidia bazinda). Ustelik dual coin kazma vs. mi ne yapiliyormus artik. Sizce halen kar ettirir mi ettirmez mi dusuncelerinizi almak istedim. Yapilsa bile bu is bayagi kazancsiz hale gelince kartlari satip yine kar edilebilir diye dusunuyorum acikcasi.
Dusuncelerinizi ve onerilerini bekliyorum.

Bir kaç gündür kazançlar yükseltti. Bu siteden kendiniz hesaplayabilirsiniz. Sıfırdan girmek istiyorsa şuan çok riskli. Ben girmezdim karar sizin.

RTX kartları bu devirde mining için önermiyorum.
Pahalılar ve çok watt tüketiyorlar. Kendini amorti etme süreleri çok fazla.
1660S veya 6600-6600XT en mantıklı kartlar şu an.
ETH biraz yükseldi geçen gün, kazançlar arttı ama eskisi kadar çok değil tabi.

Arkadaslar oncelikle selamlar, iyi aksamlar. Benim, sizden ogrenmek istedigim sey eth kazanclari artik kar ettiriyor mu. Yaklasik 4,5 aydir mining yapmiyorum. Yakin bir tanidigim yaklasik 30-50 3080 seviyesi amd veya nvidia kartlar ile rig kurmayi planliyor ve benim onceden bu islerle cok ilgilendigimi bildigi icin bana soruyor. Ben de dedigim gibi 4,5 ay once biraktim bu isi. Su an bir goz gezdirdim ve kazanclar bayagi azalmis, artik lhr olmayan kart yok sanirim piyasada(Nvidia bazinda). Ustelik dual coin kazma vs. mi ne yapiliyormus artik. Sizce halen kar ettirir mi ettirmez mi dusuncelerinizi almak istedim. Yapilsa bile bu is bayagi kazancsiz hale gelince kartlari satip yine kar edilebilir diye dusunuyorum acikcasi.
Dusuncelerinizi ve onerilerini bekliyorum.
Tim beiko açıklama yapmıştı ben de madenciyim ama 0dan başlamak şu an çok mantıksız ethe4eum kazımının ne olacağı belli değil haziranda biterse amorti edemeden bitmiş olur bu da yeni başlayan biri için çok kötü

Geri