Ted Mosby
80+ Gold
Dahası
Kaç mh ile kazdığını bilmiyorum @crazyreignBenim 1660s im var kartın parasını çıkarabilir miyim?
Kaç mh ile kazdığını bilmiyorum @crazyreignBenim 1660s im var kartın parasını çıkarabilir miyim?
çıkarırsın 1800tl ye aldığım kart(1660super) ile kazdığım eth nin değeri 4000tl yi görmüştüBenim 1660s im var kartın parasını çıkarabilir miyim?
Benim 1660s im var kartın parasını çıkarabilir miyim?
o zaman niye tek kartla pek kazım yapılmaz diyorlardı? Yanlış hatırlıyor da olabilirim8gb sanırsam
UV+OC yaptı mı o karta?
Tek kartla da kazılır, kazılmaz diye bir şey yok. Hatta harcanan parayla orantı kurulursa ha 10000 kartla ha 10 kartla aynı (Küçük oynamaları saymıyorum) kar olur. (toplu alıma yapılacak indirimi saymadım)
Kazancı az çünkü. Zaten o dedikleri mining için tek kart alanlar için doğru denebilir.o zaman niye tek kartla pek kazım yapılmaz diyorlardı? Yanlış hatırlıyor da olabilirim
75w ile 33.9 mh/s kazan bne hynix bellekler 31-32 mh/S samsung ve micronlar 33-33.5 mh/s rahatlıkla alırAyar çekersen 30 MH/s kazar ve 85W civarı tüketim yaparsın.
Bu da 500 TL civarı aylık kâr yapar.
Tek kartla kazım yapılmaz diye bir şey yok. 10 tane kart alırsın her birini ayrı ayrı düşünürsen tek kartın kendi parasını çıkarmasıyla 10 kartın kendi parasını çıkarması aynı sürede olur.o zaman niye tek kartla pek kazım yapılmaz diyorlardı? Yanlış hatırlıyor da olabilirim
konuya hakim olmadan konuşan çok maalesefo zaman niye tek kartla pek kazım yapılmaz diyorlardı? Yanlış hatırlıyor da olabilirim
Peki nasıl kar yapar?Tek kartla kazım yapılmaz diye bir şey yok. 10 tane kart alırsın her birini ayrı ayrı düşünürsen tek kartın kendi parasını çıkarmasıyla 10 kartın kendi parasını çıkarması aynı sürede olur.
ETH fiyatına, döviz fiyatına, oc/uv ayarlarına, elektrik fiyatına vs bağlı olarak kar yaparPeki nasıl kar yapar?
Kazılır gayette kar ediyorumAma çoğu kişi tek kartla kazılmaz diyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilmiyorum ki babam dedi