papara kalktıbinance'da papara'ya çekme özelliği vardı en son. eth'yi usdt'ye çevir
Adam komisyon farklılığı var hangisinden çekçek diye soruyo nasıl çekeceğini deilbinance'da papara'ya çekme özelliği vardı en son. eth'yi usdt'ye çevir
Hocam valla bilmiyorum yardımcı olamadim ama sıkıntı yaşayacağını sanmam sonuçta cekebiliyosunBinance'de 480 liram geldi hesabıma fakat çekim ekranında 2 seçenek sunuyor. ERC-20 ve BEP-20.
ERC-20'de yüklü miktarda komisyon isterken BEP-20 ise normal bir komisyon istiyor. BEP-20 tercih edersem sıkıntı yaşar mıyım ?
BEP-20 ile çekenlerin parası yanabiliyormuş sanırım. Emin olamadım. ERC-20 ile de çekmek istemiyorum. 50 TL komisyon istiyorHocam valla bilmiyorum yardımcı olamadim ama sıkıntı yaşayacağını sanmam sonuçta cekebiliyosun
Erc 20 cekmeliymissin diğer ağlar desteklenmiyor diyoHocam valla bilmiyorum yardımcı olamadim ama sıkıntı yaşayacağını sanmam sonuçta cekebiliyosun
Binance yerine başka çekilecek yerlere yatirsan daha iyi olur birkaç tane vardı 15 TL 20tl civarı istiyoduBEP-20 ile çekenlerin parası yanabiliyormuş sanırım. Emin olamadım. ERC-20 ile de çekmek istemiyorum. 50 TL komisyon istiyor
Mining rigin mi var yoksa tek kartla mi yapiyosunBinance'de 480 liram geldi hesabıma fakat çekim ekranında 2 seçenek sunuyor. ERC-20 ve BEP-20.
ERC-20'de yüklü miktarda komisyon isterken BEP-20 ise normal bir komisyon istiyor. BEP-20 tercih edersem sıkıntı yaşar mıyım ?
Binance globalden binance tr ye komisyonsuz olarak eth ni transder edip tl olarak satıp o lirayıda binance tr den komisyonsuz banka hesabına atabilirsin komisyon almazBinance'de 480 liram geldi hesabıma fakat çekim ekranında 2 seçenek sunuyor. ERC-20 ve BEP-20.