Neler Yeni

Ethereum Yatırım Tavsiyesi

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
Bi arkadaşımla birikim yaptık ve bunu değerlendirmek için ethereum a yatırım yapmak istiyoruz bununla ilgili bize yardımcı olabilecek var mı? İlk defa bu işe girişeceğiz ethereum yerine başka altcoinlere mi yönelmeliyiz? Alım satım işleri nasıl gerçekleşiyor? Gibi gibi çok soru var aklımızda

Recep_Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
Recep
Ether çok yükseldi düzeltme yapabilir bence dogecoin al.

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ether çok yükseldi düzeltme yapabilir bence dogecoin al.
Yatırım yapan bi arkadaşım daha vardı dogecoine denemek için 100tl yatırım yapmış 175 tl kazanmış önü açık mı sizce doge nin

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
Yatırım yapan bi arkadaşım daha vardı dogecoine denemek için 100tl yatırım yapmış 175 TL kazanmış önü açık mı sizce doge nin
doge alınmaz bu saaten sonra yatırım tavsiyesi değilddir

Recep_Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
Recep
Yatırım yapan bi arkadaşım daha vardı dogecoine denemek için 100tl yatırım yapmış 175 TL kazanmış önü açık mı sizce doge nin
Elon musk ateşlerse günde yüzde 70 civarı yükseliyor.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
İlk önce, alım satım yapabileceğiniz bir kripto para borsası belirlemeniz gerekiyor.
Belirlediğiniz borsa üzerinde hesap açmanız gerekiyor. 18 veya üstü olmalısınız. (Hesabı açarken referans kodu bulun bir yerden.)
Yatırım tavsiyesi vermek SPK gereği suç. Alacağınız coini kendiniz belirlemeniz gerekiyor.
Benim önerdiğim bir borsa yok, Binance kullanıyorum ve şu an en büyük hacim Binance borsasında.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Doge coin' in önü açık falan mı bilmiyorum ama bir geleceği yok.

Top Bottom