Kendin transfer ücretini ayarlıyorsun. Min. 10 max. 500Gwei ile transfer gerçekleştiriyorsun. Örnek veriyorum transfer ücretini 10Gwei yaparsan 1 saatte 500 gwei yapar isen 1 dakikada gönderir. Olay bu, eskiden bloktan kazanılan etherlerin %80'i madencilere %20 ise ethermine alıyordu ve o %20 ile insanların transfer ücretlerini ödüyorlardı. Şu an o olay kalktı ve her bloğu madencilere %100 olacak şekilde veriyorlar ama madenciler kendileri ödüyor transfer ücretini. Bence mükemmel bir sistem olmuş, sonunda getirmeleri gerekiyordu getirdiler.çok şükür doğru bir sistem getirmişler. peki bu ağ ücreti ne kadar?
Aga özelden yardımcı olur musun bana? Tam olarak nasıl yapacağım bilmiyorum bir sürü cüzdan seçenekleri çıkıyor.Londra güncellemesinden sonra minimum eth tutarını ve gwei (transfer ücretini) siz belirliyorsunuz.
Minimum 0,01 ETH, Minimum 10 Gwei - Maksimum 100 Gwei
Transfer ücretlerini artık madenciler ödüyor. Transfer ücreti yani gwei ağdaki yoğunluğa göre sürekli değişmekte. Ethereum Gas Tracker | Etherscan adresinden takip edilebilir.
Eth tutarı belirleyip gwei belirleyin, onlara ulaştığında gönderim yapacaktır.
Örneğin;
0.01 eth min ödeme seçip 40 gwei seçtiniz diyelim. 0,01 eth olup gwei ücreti 40a düştüğü an size gönderim yapılacak. Şu an ki sistem böyle işliyor. Artık otomatik ayın 28. günü gönderim mevcut değil.
Tabii ki. Cevapladım özel mesajınızı.Aga özelden yardımcı olur musun bana? Tam olarak nasıl yapacağım bilmiyorum bir sürü cüzdan seçenekleri çıkıyor.