Neler Yeni

Ethermine gene neyi değiştirdi?

Plib

80+
bir daha ödeme tarihine baktıgımda N/A yazıyodu dedim gene ödeme tarihleri değişti sanırım. payment method girdiğimde bir şeyler değişmiş ama ne oldugunu anlamadım biri açıklayabilir mi?

Ekler

• 123123.PNG
    123123.PNG
    51.9 KB · Hit: 76

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Ben de şimdi farkettim ne olmuş sisteme anlam veremedim tam olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanırım aylık ödeme sistemini kaldırmışlar ve 0,01ETH sınırı koymuşlar. Bu sınırı aşarsan ağ ücretini sen ödeyip ether adresine çekebiliyorsun. Gayet güzel olmuş bu arada sistem.

• Beğen
Reaksiyonlar: Plib

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
çok şükür doğru bir sistem getirmişler. peki bu ağ ücreti ne kadar?
Kendin transfer ücretini ayarlıyorsun. Min. 10 max. 500Gwei ile transfer gerçekleştiriyorsun. Örnek veriyorum transfer ücretini 10Gwei yaparsan 1 saatte 500 gwei yapar isen 1 dakikada gönderir. Olay bu, eskiden bloktan kazanılan etherlerin %80'i madencilere %20 ise ethermine alıyordu ve o %20 ile insanların transfer ücretlerini ödüyorlardı. Şu an o olay kalktı ve her bloğu madencilere %100 olacak şekilde veriyorlar ama madenciler kendileri ödüyor transfer ücretini. Bence mükemmel bir sistem olmuş, sonunda getirmeleri gerekiyordu getirdiler.

• Beğen
Reaksiyonlar: Plib

Plib

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu 40 gwei yapsak ücreti ne olur? veya 10,20 gibi yaptıgımızda? baktıgımda baya kesirli işlemler falan çıktı bunun kolayca ortası veya hesaplaması nasıl?

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Cengiz Han
Aynen benimde kafam karıştı napmalıyım şimdi bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
İlker İleri
Londra güncellemesinden sonra minimum eth tutarını ve gwei (transfer ücretini) siz belirliyorsunuz.
Minimum 0,01 ETH, Minimum 10 Gwei - Maksimum 100 Gwei

Transfer ücretlerini artık madenciler ödüyor. Transfer ücreti yani gwei ağdaki yoğunluğa göre sürekli değişmekte. Ethereum Gas Tracker | Etherscan adresinden takip edilebilir.

Eth tutarı belirleyip gwei belirleyin, onlara ulaştığında gönderim yapacaktır.

Örneğin;
0.01 eth min ödeme seçip 40 gwei seçtiniz diyelim. 0,01 eth olup gwei ücreti 40a düştüğü an size gönderim yapılacak. Şu an ki sistem böyle işliyor. Artık otomatik ayın 28. günü gönderim mevcut değil.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Cengiz Han
Londra güncellemesinden sonra minimum eth tutarını ve gwei (transfer ücretini) siz belirliyorsunuz.
Minimum 0,01 ETH, Minimum 10 Gwei - Maksimum 100 Gwei

Transfer ücretlerini artık madenciler ödüyor. Transfer ücreti yani gwei ağdaki yoğunluğa göre sürekli değişmekte. Ethereum Gas Tracker | Etherscan adresinden takip edilebilir.

Eth tutarı belirleyip gwei belirleyin, onlara ulaştığında gönderim yapacaktır.

Örneğin;
0.01 eth min ödeme seçip 40 gwei seçtiniz diyelim. 0,01 eth olup gwei ücreti 40a düştüğü an size gönderim yapılacak. Şu an ki sistem böyle işliyor. Artık otomatik ayın 28. günü gönderim mevcut değil.
Aga özelden yardımcı olur musun bana? Tam olarak nasıl yapacağım bilmiyorum bir sürü cüzdan seçenekleri çıkıyor.

Top Bottom