Ethermine Ödeme Günü

Sitede 0.1 olarak kalacak. Sitenin ödeme sistemi arka planda işliyor. Ben mesela 14 gün sonunda 0.02929 ödeme aldım ortalama 1000 TL falan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani her şey doğru birşeye ellemene gerek yok mining e devam et.
anladım sağolasın

4 gün için 0.0050 iyi ancak zamanla düşebilir artabilir günlük kazım miktarı. 0.01 i geçtiğin sürece sorun yok :)

Sitede 0.1 olarak kalacak. Sitenin ödeme sistemi arka planda işliyor. Ben mesela 14 gün sonunda 0.02929 ödeme aldım ortalama 1000 TL falan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani her şey doğru birşeye ellemene gerek yok mining e devam et.
knk bi bakar mısın bişey sorcam

Şuan atıyorum 0.003 eth kazım yapılmış birikim var burda bıraksak bu hiçbir şekilde gelmeyecek mi yoksa ay sonundamı gelicek ben anlamadım o değerlerin altında nasıl bir işlem uygulayacaklarını açıkçası bilen varsa ve anlatırsa sevinirim alt değerleri.

Şuan atıyorum 0.003 eth kazım yapılmış birikim var burda bıraksak bu hiçbir şekilde gelmeyecek mi yoksa ay sonundamı gelicek ben anlamadım o değerlerin altında nasıl bir işlem uygulayacaklarını açıkçası bilen varsa ve anlatırsa sevinirim alt değerleri.
Anladığım kadarıyla 0,01'in üstüne çıktığında 14 gün içinde eth adresine gönderiyor

Biz ediyoruz ama kişisel tercihtir bir şey diyemem. Sonuçta geleceğe yatırım eğer satmıyorsan elinde tutuyorsan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,557
Üyeler
187,700
Son üye
wexxx
Geri