ahenk'
80+ Silver
Haftasonları ödeme günleri oluyor. Gece bitti ama param hala gelmedi. Sonraki haftaya aksamaz değil mi ?
Politika değişmiş sanırım. Güzel de olmuş şimdi detaylı okudum. Peki şimdi mesela ben tüm ethereumumu manuel olarak çektim diyelim, ödeme günü geldiğinde seçtiğim kadarını mı bana yolluyor yoksa tüm kazdığımı yolluyor mu ? Sonuçta ödeme gününe kadar da bir kazım yapacağım. Boşa çıkmasın.Haftasonları ödeme günü felan olmuyor 28 günde bir ödeme yapılıyor. 0.005 i geçersen manuel ödeme isteği ile ufak bir komisyon karşılığında paranı çekebiliyorsun.
Haftasonları ödeme günü felan olmuyor 28 günde bir ödeme yapılıyor. 0.005 i geçersen manuel ödeme isteği ile ufak bir komisyon karşılığında paranı çekebiliyo
hakan manuel çekim için metamaskı bağlamaya çalışşıyorum ama paramın biriktiği ethermine cüzdanımın metamask hesabı ile aynı adres olmadığını söylüyor bana nasıl çözebilirimHaftasonları ödeme günü felan olmuyor 28 günde bir ödeme yapılıyor. 0.005 i geçersen manuel ödeme isteği ile ufak bir komisyon karşılığında paranı çekebiliyorsun.