Neler Yeni

Ethermine Ödeme Vermedi!

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Haftasonları ödeme günü felan olmuyor 28 günde bir ödeme yapılıyor. 0.005 i geçersen manuel ödeme isteği ile ufak bir komisyon karşılığında paranı çekebiliyorsun.

ahenk'

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Haftasonları ödeme günü felan olmuyor 28 günde bir ödeme yapılıyor. 0.005 i geçersen manuel ödeme isteği ile ufak bir komisyon karşılığında paranı çekebiliyorsun.
nE? 28 günde bir mi oluyor ? Önceki ödememi 14 gün içinde almıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Lyndray

ahenk'

80+ Silver
Politika değişmiş sanırım. Güzel de olmuş şimdi detaylı okudum. Peki şimdi mesela ben tüm ethereumumu manuel olarak çektim diyelim, ödeme günü geldiğinde seçtiğim kadarını mı bana yolluyor yoksa tüm kazdığımı yolluyor mu ? Sonuçta ödeme gününe kadar da bir kazım yapacağım. Boşa çıkmasın.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Manuel olarak çekersen hemen ödüyor ödeme gününü beklemiyorsun ama biraz ücret kesiyor.

ödeme politikası değişti hocam ethermine ın haberiniz yok mu :D

ahenk'

80+ Silver
Manuel olarak çekersen hemen ödüyor ödeme gününü beklemiyorsun ama biraz ücret kesiyor.
Lüzumu yok hocam ya. 28'inde alırım tak tak. Öğrenci adamız ek harçlık zaten başka bir amacı yok .d

yigit3407

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yiğit karakullukçu
Haftasonları ödeme günü felan olmuyor 28 günde bir ödeme yapılıyor. 0.005 i geçersen manuel ödeme isteği ile ufak bir komisyon karşılığında paranı çekebiliyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

hakan manuel çekim için metamaskı bağlamaya çalışşıyorum ama paramın biriktiği ethermine cüzdanımın metamask hesabı ile aynı adres olmadığını söylüyor bana nasıl çözebilirim

Top Bottom