Neler Yeni

ethermıne odeme yontemı nasıl oldu?

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara
agalar ethermıne noldu ya boyle artık kendı kendıne yollamıyor mu 24 gun gecınce yolluyordu sonra 54 gun felan oldu sureklı de yukselıyor galıba ılla kendımız mı cekmemız gerekıyor kendımız cektıgımız zamanda komısyon alıyor vs.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
İlker İleri
Otomatik gönderim devri bitti.
Eth güncellemesinden sonra artık komisyonları madenciler ödemektedir.

pentiti

80+ Silver
0,05 OLUNCA KENDI YOLLAYACAK MI PEKI
abı
1630184078419.png

ben buraya geldim request dedım ve 0,01 iken cektim galıba orda yazana gore 0,005 miş çekmek için sınır ama gas ücreti die bişey ödüon galiba o biraz azaltıyo gelırı

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
abı
Alıntıyı görüntüle
ben buraya geldim request dedım ve 0,01 iken cektim galıba orda yazana gore 0,005 miş çekmek için sınır ama gas ücreti die bişey ödüon galiba o biraz azaltıyo gelırı
1/ nekadarın vardı nekadar ucret kestı
2/para nereye aktarıldı dırekt bınance ye mı?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Başka bir arkadaş için detaylı bir şekilde yazmıştım. Buyur bakabilirsin.

Öncelikle selam, yeni ödeme politikasında artık işlem ücretleri havuz tarafından değil, madenci tarafından karşılanacaktır.
Nasıl karşılayacağım, ne kadar ödeyeceğim diye sorular soruyorsanız hemen cevaplayayım.
Paramızı çekmek için gwei (yakıt) kullanacağız. Gweinin kaç para olduğunu takip etmek istersen siteyi aşağıya bıraktım.
etherscan.io

Ethereum Gas Tracker | Etherscan

Gas Snapshot Price at 8/28/2021 5:34:18 PM UTC - Low: 90 gwei | Avg: 90 gwei | High: 91 gwei
etherscan.io
etherscan.io
Bu site nasıl kullanılır, bu fiyatlar ne anlama geliyor?
1630171448354.png

3 tane değerimiz var. Low, Average ve High. Hepsinin altında fiyat etiketi yazıyor. Normalde paranızı; Low olan gwei ücretini karşılarsanız 10 dakika içinde, Average olan değeri karşılarsanız 3-5 dakika içinde, High olan değerin ücretini karşılarsanız da 30 saniye içinde hesabınıza çekebiliyorsunuz. Şuan hepsi aynı fiyatta neden olduğu hakkında bir fikrim yok. Gwei fiyatları neye göre yükseliyor derseniz bildiğim kadarıyla ağ tıkanıklığı ile alakalı. Peki kaç gwei ödemek istediğimi nereden ayarlayacağım derseniz:
1630171782780.png

Ethermine sayfanıza girip Settingse tıklayın. Ardından Payment Methoda basarak işaretlediğim yere tıklayın.
Çıkan sayfa da Kırmızı ile işaretlediğim yere ne kadar çekim yapmak istediğiniz yazın. Sarı ile işaretlediğim yere ödemek istediğiniz Gas Price ı yazın. Bildiğim kadarıyla buraya 30 Gwei yazarsanız, Gwei fiyatı 30'a düşünce otomatik ödemeyi gönderir. Beyaz ile işaretlediğim yere de makinanızın çalıştığı internetin ip adresinizi yazmanız gerekmektedir. Onu da aşağıda bıraktığım siteden bulabilirsiniz.
https://www.iplocation.net/
1630171860390.png

Ayarları güncelle diyorsunuz ve olay bitiyor. Ben şahsen Gwei ücretini 3 dolardan fazla ödemem. Tabii paranız varsa 3 dolardan fazla da ödeyebilirsiniz. Tercih sizin. Umarım yardımcı olabilmişimdir. :)

Son düzenleme:

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1. 0,01 ETH varken 0,08 e kadar dustu gıbı 50tl gibi bi kaybım oldu
2. evet 3-4dk içerisinde Binance a geliyor
buraya ne yazmam gerekıyor tam olarak
kı bınanceye para cekebıleyım

Ekler

• resim_2021-08-29_005053.png
    resim_2021-08-29_005053.png
    45.4 KB · Hit: 30

pentiti

80+ Silver
Başka bir arkadaş detaylı bir şekilde yazmıştım. Buyur bakabilirsin.

Öncelikle selam, yeni ödeme politikasında artık işlem ücretleri havuz tarafından değil, madenci tarafından karşılanacaktır.
Nasıl karşılayacağım, ne kadar ödeyeceğim diye sorular soruyorsanız hemen cevaplayayım.
Paramızı çekmek için gwei (yakıt) kullanacağız. Gweinin kaç para olduğunu takip etmek istersen siteyi aşağıya bıraktım.
etherscan.io

Ethereum Gas Tracker | Etherscan

Gas Snapshot Price at 8/28/2021 5:34:18 PM UTC - Low: 90 gwei | Avg: 90 gwei | High: 91 gwei
etherscan.io
etherscan.io
Bu site nasıl kullanılır, bu fiyatlar ne anlama geliyor?
1630171448354.png

3 tane değerimiz var. Low, Average ve High. Hepsinin altında fiyat etiketi yazıyor. Normalde paranızı; Low olan gwei ücretini karşılarsanız 10 dakika içinde, Average olan değeri karşılarsanız 3-5 dakika içinde, High olan değerin ücretini karşılarsanız da 30 saniye içinde hesabınıza çekebiliyorsunuz. Şuan hepsi aynı fiyatta neden olduğu hakkında bir fikrim yok. Gwei fiyatları neye göre yükseliyor derseniz bildiğim kadarıyla ağ tıkanıklığı ile alakalı. Peki kaç gwei ödemek istediğimi nereden ayarlayacağım derseniz:
1630171782780.png

Ethermine sayfanıza girip Settingse tıklayın. Ardından Payment Methoda basarak işaretlediğim yere tıklayın.
Çıkan sayfa da Kırmızı ile işaretlediğim yere ne kadar çekim yapmak istediğiniz yazın. Sarı ile işaretlediğim yere ödemek istediğiniz Gas Price ı yazın. Bildiğim kadarıyla buraya 30 Gwei yazarsanız, Gwei fiyatı 30'a düşünce otomatik ödemeyi gönderir. Beyaz ile işaretlediğim yere de makinanızın çalıştığı internetin ip adresinizi yazmanız gerekmektedir. Onu da aşağıda bıraktığım siteden bulabilirsiniz.
https://www.iplocation.net/
1630171860390.png

Ayarları güncelle diyorsunuz ve olay bitiyor. Ben şahsen Gwei ücretini 3 dolardan fazla ödemem. Tabii paranız varsa 3 dolardan fazla da ödeyebilirsiniz. Tercih sizin. Umarım yardımcı olabilmişimdir. :)
Hocam adam atmış buraya bu kadar buradan halledin oraya kendi ip adresinizi yazacaksınız

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

Ben her şeyi detaylıca açıklamıştım. Orayı okuyup aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz.

brsokcu

80+ Bronze
Adam gayet güzel bir şekilde açıklamış ama yine de anlamazsan kısaca üste eth hangi değeri aşınca para çekilceğini yazıyorsun alta da cermek istediğin gas(gönderim ücreti) değerini giriyorsun eth geçse bile gas geçmeden paran gönderilmez.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Gas ücretleri geceleri ve sabah erken saatlerde düşük olur genelde bilginize.

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara
Hocam adam atmış buraya bu kadar buradan halledin oraya kendi ip adresinizi yazacaksınız
Adam gayet güzel bir şekilde açıklamış ama yine de anlamazsan kısaca üste eth hangi değeri aşınca para çekilceğini yazıyorsun alta da cermek istediğin gas(gönderim ücreti) değerini giriyorsun eth geçse bile gas geçmeden paran gönderilmez.
arkadaşlar hepınıze tek tek tesekkur ederım az once kendı ıp adresımı yazarak paramı cektım 4 dolar kesıntı yaptı ve 3 dakıka ıcınde de bınance hesabıma para geldı.

Top Bottom