Merhaba arkadaşlar ethermine da kazım yapan biriyim. Yaklaşık olarak 4 aydır kazım yapıyorum ve 7 ödeme aldım. Fakat son iki aydır kazım seviyem 28.11 mh/s'nin altına düşmemesine rağmen ve çalışma saatlerimde en ufak değişiklik olmamasına rağmen arada devasa bir fark olmaya başladı. Claymore programında 28.11 mh/s ve aynı anda ethermine.org da aynı seviye gözüküyor. Ama günlük kazım miktarım 0.00100 lerde iken şu anda 0.00050 ler civarında aldığım ödeme farklarını da koyuyorum. Bunun sebebi ne olabilir sizce?
Son koyduğum örnekte 3 gündür çalışan sisteminde 0.0120 kazım yaptığını göreceksiniz. Normalde bu oran 0.0300 altında olmaması gerekiyordu.
Zorluk artımı olduğunu söyleyen arkadaşlarım olursa eğer zorluk seviyesi diğer aylara göre neredeyse aynı.
Son koyduğum örnekte 3 gündür çalışan sisteminde 0.0120 kazım yaptığını göreceksiniz. Normalde bu oran 0.0300 altında olmaması gerekiyordu.
Zorluk artımı olduğunu söyleyen arkadaşlarım olursa eğer zorluk seviyesi diğer aylara göre neredeyse aynı.