Merhaba, Superonline 1Gbps internetim var. Modemden çıkan kabloyu bilgisayara taktım ve PlayStation 5 için kablo almam lazım. CAT6 mı, CAT7 mi, CAT 8 mi ya da başka tür CAT kablosu mu almam lazım düşük ping ve tam verim için? Şimdiden teşekkürler.
Çok fark etmiyor Cat6 sonrası hatta fark yok diye bilirim bizzat denedim cat8 kablo alarak normalde Cat 6 kullanıyordum hiçbir fark olmadıMerhaba, Superonline 1Gbps internetim var. Modemden çıkan kabloyu bilgisayara taktım ve PlayStation 5 için kablo almam lazım. CAT6 mı, CAT7 mi, CAT 8 mi ya da başka tür CAT kablosu mu almam lazım düşük ping ve tam verim için? Şimdiden teşekkürler.
Önerdiğiniz, kaliteli kablo var mı acaba?Çok fark etmiyor Cat6 sonrası hatta fark yok diye bilirim bizzat denedim cat8 kablo alarak normalde Cat 6 kullanıyordum hiçbir fark olmadı
Kaç metre lazım?Merhaba, Superonline 1Gbps internetim var. Modemden çıkan kabloyu bilgisayara taktım ve PlayStation 5 için kablo almam lazım. CAT6 mı, CAT7 mi, CAT 8 mi ya da başka tür CAT kablosu mu almam lazım düşük ping ve tam verim için? Şimdiden teşekkürler.
2 metre yeterli olacaktır.Kaç metre lazım?
Önerdiğiniz, kaliteli kablo var mı acaba?
Hocam bunu gördüm ama slim olduğu için sıkıntı falan olur mu? Daha kolay kopma vs. gibi. Sizi de yoruyorum.Ugreen Cat7 Slim 10gbps Ethernet Kablosu 3 Metre Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ugreen Cat7 Slim 10gbps Ethernet Kablosu 3 Metre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kullandım hocam bizzat bunu sorun yaşamadım. Amazon'dan almıştım ben stok yok ordaHocam bunu gördüm ama slim olduğu için sıkıntı falan olur mu? Daha kolay kopma vs. gibi. Sizi de yoruyorum.
Teşekkürler, iyi akşamlar.Kullandım hocam bizzat bunu sorun yaşamadım. Amazon'dan almıştım ben stok yok orda
Prime üyeliğin var mıdır?2 metre yeterli olacaktır.
Var evet.
Almayı düşünürsen bununla birlikte al, 400 tl üstü kargo ücretsizVar evet.
Hocam indirim yapmadı ama prime olmasına rağmen.Almayı düşünürsen bununla birlikte al, 400 tl üstü kargo ücretsiz
30tl lik üründe mi EU'dan olmak zorunda?Almayı düşünürsen bununla birlikte al, 400 tl üstü kargo ücretsiz