Ethernet kablosu önerisi istiyorum

safkdlklash

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
770
Merhaba arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yerde açmış olabilirim şimdiden özür dilerim…
Bana 6-7M civarı kaliteli bir ethernet kablosu lazım turknet 1000mbps ile kullanıcam 4050 victus laptop kullanıyorum şimdiden teşekkürler.

Standart bir elektrikçiden 15m CAT6 kablo aldım onu kullanıyorum. Türknet kullanıcısıyım, sürekli hız ölçüm yapıyorum gördüğüm en düşük değer 850+ MBPS oluyor.

Standart bir elektrikçiden 15m CAT6 kablo aldım onu kullanıyorum. Türknet kullanıcısıyım, sürekli hız ölçüm yapıyorum gördüğüm en düşük değer 850+ MBPS oluyor.
Maksimum 990 minimum 850 veriyorlar zaten kabloyla 1000lik internette asla 1000 vermiyorlar :D o yüzden 900 üstü gördüğünüz her değer yeterli

Aynen öyle illa şu kablo bu kablo diye aramaya gerek yok. Standart bi kablo gayet iş görüyor
Paket değerinizi 1000 diye girmelerinden oluyor aslında her şey 1000 üstü değer verilirse 1000'i görebiliyorsunuz internetim 200 mbit ama 230 mbit değer verdikleri için 222 mb download alabiliyorum :D

Elektrikçiden aldığım herhangi bir cat6 kablo işimi görür o halde…

Elektrikçiden aldığım herhangi bir cat6 kablo işimi görür o halde…
Kalın olmasına dikkat edersen ezilebilirliği düşer sıkıntı yaşamazsın normal cat6 alma eğer uzun bir hat çekeceksen ben oturma odasından odama 10M cat6 çektim ilk çektiğim çift kablo bildiğin hamurdu halı altında ezilerek koptu elektrikçide daha fazla verip kalın olanı aldım poşetli cat6ydı kesme değil ilki kesmeydi koptu şuanki sağlam hala mis gibi

Hazır kablolarda awg değeri biraz daha yüksek oluyor.
Cat6 23 awg bakır kablo 1000 için fazlasıyla yeterli.

Geri