Ethernet kablosu sorunu

Reaksiyon skoru
3
Merhaba Kolay gelsin Bilgisayarım 6 aylık daha evde internet kesilmiyor modem yeni değiştirdim ama şu 1.2 aydır masa üstü bilgisayarımda Ethernet sorunu yaşıyorum bir anda internet gidiyor ama ışıklar yanıyor tak çıkart yapınca düzeliyor Windows 11 kullanıyorum yardımcı olurmusunz

Merhaba Kolay gelsin Bilgisayarım 6 aylık daha evde internet kesilmiyor modem yeni değiştirdim ama şu 1.2 aydır masa üstü bilgisayarımda Ethernet sorunu yaşıyorum bir anda internet gidiyor ama ışıklar yanıyor tak çıkart yapınca düzeliyor Windows 11 kullanıyorum yardımcı olurmusunz

Ethernet driver güncel mi ?
Modemdeki portu değiştirmeyi deneyebilirsin

Modemdeki portu değiştirmeyi deneyebilirsin denemedim birazdan denerim yeni modem bu arada

Ethernet driver güncel mi ? nerden öğrene bilirim acaba
Anakartının tam modelini neyse, onun sitesinde destek bölümünde en güncel driver lar vardır. Anakartın modelini yazarsan yardımcı olayım

hocam ana kart bu
Buradan işletim sistemi seçtikten sonra LAN dosyasını indir (Realtek LAN driver v1168.22.1118.2024 for Windows 11 64-bit.)

Buradan işletim sistemi seçtikten sonra LAN dosyasını indir (Realtek LAN driver v1168.22.1118.2024 for Windows 11 64-bit.)
indirdim direk içinden setup tan yüklüyorum

Ethernet sağ tık; özellikler, yapılandır; güç yönetimi güç kazancı işaretli ise kaldırın.
Gelişmiş sekmesinde ultra power mode varsa disabled yapın. Power yazanları disabled yapın kısacası.

Ethernet sağ tık; özellikler, yapılandır; güç yönetimi güç kazancı işaretli ise kaldırın.
Gelişmiş sekmesinde ultra power mode varsa disabled yapın. Power yazanları disabled yapın kısacası.
anlamadım hocam ama arkadaşınd edini yaptım şu an sıkıntı yok gibi siznd edinizde yapalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,860
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri