Ahmetg1818
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Ethernet driver güncel mi ?
Modemdeki portu değiştirmeyi deneyebilirsin denemedim birazdan denerim yeni modem bu aradaEthernet driver güncel mi ?
Modemdeki portu değiştirmeyi deneyebilirsin
Anakartının tam modelini neyse, onun sitesinde destek bölümünde en güncel driver lar vardır. Anakartın modelini yazarsan yardımcı olayımModemdeki portu değiştirmeyi deneyebilirsin denemedim birazdan denerim yeni modem bu arada
Ethernet driver güncel mi ? nerden öğrene bilirim acaba
Anakartının tam modelini neyse, onun sitesinde destek bölümünde en güncel driver lar vardır. Anakartın modelini yazarsan yardımcı olayım
![]()
ASUS PRIME A620M-E-CSM 6400MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP VGA mATX Anakart | ITOPYA
ASUS PRIME A620M-E-CSM 6400MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP VGA mATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile PRIME A620M-E-CSM ITOPYA'dawww.itopya.com
hocam ana kart bu
www.asus.com
indirdim direk içinden setup tan yüklüyorumBuradan işletim sistemi seçtikten sonra LAN dosyasını indir (Realtek LAN driver v1168.22.1118.2024 for Windows 11 64-bit.)PRIME A620M-E-CSM|Anakart|ASUS Türkiye
PRIME A620M-E-CSM is equipped with excellent features, including 2 Ounce copper PCB design, DDR5, PCIe 4.0 Graphics card and PCIe 4.0 M.2 support, SATA 6 Gbps, USB 3.2 Gen 1 Type-A, DisplayPort/HDMI™/VGA, Addressable Gen 2 headers, Aura RGB header, Aura Sync, Q-LED Core, Fan Xpert 2+, Power...www.asus.com
Evetindirdim direk içinden setup tan yüklüyorum
anlamadım hocam ama arkadaşınd edini yaptım şu an sıkıntı yok gibi siznd edinizde yapalımEthernet sağ tık; özellikler, yapılandır; güç yönetimi güç kazancı işaretli ise kaldırın.
Gelişmiş sekmesinde ultra power mode varsa disabled yapın. Power yazanları disabled yapın kısacası.