Ethernet KAblosunda Cat5 mi cat6 mi

Ayet

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
571
cat6 daha iyidir

O olaya öyle bakma önce hız durumun nasıl altyapına bağlı eğer kötüyse yine aynı hızları alırsın

Cat6 dış mekan için çok yüksek hızlara çıkmadıkça aralarında hiçbir fark yok. Cat5 işinizi görecektir.

kablo istemişsin a seçeneği mi b seçeneği mi diye sormuşsun b seçeneği dedim ciddi olamazsın diyorsun kardeşim o mu bu mu diye soruyorsun cevap verince ben suçlu oluyorum

Cat6 kablo kullan. Cat6 içinde parazit önleyici bir katman var. Dolanmasını da önler hatta. Trafiğine parazit girmezse dalgalanma durumunda düzelebilir. Günümüz default kablo çeşiti CAT6'dır.

Cat6 kablo kullan. Cat6 içinde parazit önleyici bir katman var. Dolanmasını da önler hatta. Trafiğine parazit girmezse dalgalanma durumunda düzelebilir. Günümüz default kablo çeşiti CAT6'dır.
Link imdeki iyi mi? almalimiyim?

Piyasadaki en iyi Cat kablo markaları bu markaları tercih edebilirsiniz Cat6 da en dikkat edilmesi gereken detay awg değeridir ne kadar düşük olursa kablo o kadar dayanıklı kalın kaliteli olur şuan için daha çok 23 awg tercih edilir 24-25awg olanlardan uzak durmaya bak elinden geldiğince 23 awg gayet güzel iş çıkarıyor

Reçber
Nexans
Erse
Öznur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,134
Üyeler
184,892
Son üye