Ethernetten anlayan arkadaşlarım yardım

Sefather

80+
Reaksiyon skoru
59
Arkadaşlar şimdi modemi olduğu odadan en uzak odaya taşımam şartmı onu merak ediyorum. Cat 6 ethernet kablosu alacam fakat bu kabloyu modemden başka yere bağlayamıyor muyum ? Mesela odadaki prizde sanırım ethernet girişi var. O giriş şuan internet çekiyormu yani o girişe bağlasamda olurmu yoksa modeme bağlı olması şart mı ???

Ethernet kablosu modeme bağlanır. Duvardaki ethernet benzeri giriş (DSL) uygun modemlere internet erişimini sağlamak amacıyla kullanılır.

şöyle açıklayayım o duvardaki kablo dsl kablosu ondan gelen kablo modeme takılır modemdeki farklı giriş olan ethernet ile interneti alırsın interneti elektirik ağından sağlayan aparatlar var. youtube'dan aratınca çıkıyor buna da bakabilirsin. (y)

Ethernet kablosu modeme bağlanır. Duvardaki ethernet benzeri giriş (DSL) uygun modemlere internet erişimini sağlamak amacıyla kullanılır.
Peki modemi buraya taşımak için gerekli servisleremi başvurmam gerekir hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu giriş modem için uygunmudur

Ekler

• IMG_20210415_020429.jpg
    IMG_20210415_020429.jpg
    2.6 MB · Hit: 33
Peki modemi buraya taşımak için gerekli servisleremi başvurmam gerekir hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu giriş modem için uygunmudur
DSL girişli modemler için evet uygundur hocam.

Zaten halihazırda kullandığınız bir modem varsa ve bu girişten internet erişimini alıyorsa, odanızda da bu girişten varsa direkt taşıyabilirsiniz diye biliyorum. Modemler hakkında daha bilgili olan bir arkadaş baksa daha yararlı olacaktır. @alpolojix / Leroxy

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,739
Üyeler
188,472
Son üye
Atillas
Geri