netflixuzmani
80+
pahalı anasını satim
Reis neden kucak? özel bir sebebi var mı?Yarın bakkala gidip video çekeceğim. Alayınızı kucağa oturturum ama 3,5 TL ise. @123kral14 @saizi893 @NespaY @Clayz .
video bekliyoruzYarın bakkala gidip video çekeceğim. Alayınızı kucağa oturturum ama 3,5 TL ise. @123kral14 @saizi893 @NespaY @Clayz .
çekirdeğimi aldım bekliyorumYarın bakkala gidip video çekeceğim. Alayınızı kucağa oturturum ama 3,5 TL ise. @123kral14 @saizi893 @NespaY @Clayz
Son kullanma tarihi de gösterYarın bakkala gidip video çekeceğim. Alayınızı kucağa oturturum ama 3,5 TL ise. @123kral14 @saizi893 @NespaY @Clayz .
hazır gıtmısken bıde bakkala torpıl atıp kacYarın bakkala gidip video çekeceğim. Alayınızı kucağa oturturum ama 3,5 TL ise. @123kral14 @saizi893 @NespaY @Clayz .
Hadi ziyaaaaaaYarın bakkala gidip video çekeceğim. Alayınızı kucağa oturturum ama 3,5 TL ise. @123kral14 @saizi893 @NespaY @Clayz .
RepledimTerbiyesiz eşek seni sana inanan varmı yalanci
Repledimpahalı anasını satim
oturtttun mu kankszYarın bakkala gidip video çekeceğim. Alayınızı kucağa oturturum ama 3,5 TL ise. @123kral14 @saizi893 @NespaY @Clayz .
Son kullanma tarihini cekmeye mi korktun kim kız belli bence laf salatası seniEtiketlenen herkes alınmasın. Takip eden dostları da etiketliyorum. Kucakçılar kendini biliyor. Üstte büyük olanlar var 6.5 TL. Altta sizin attığınız linktekiler var 3.5 TL. Kucak için sıraya geçin bakalım kızlar. Sıra sıra öyle topluca atlamayın. @123kral14 @NespaY @goku010203 @Clayz @saizi893Alıntıyı görüntüle
Arkadaştan istedim markete gidince çekmesini. Raftaki ürünün son kullanma tarihi geçmiş mi olcak beynini sevdiğim seni .Son kullanma tarihini cekmeye mi korktun kim kız belli bence laf salatası seni