Çektide ben birşeyi bol bulunca duramıyom 2 koli alır hepsini tek günde yerim benÇekti canın değil mi ?
Neden olmasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evren sana meydan okuyor.
Çabuk 777 mesaj filan nereye gönderiliyorsa göndermelisin.
BendeAynı durum bende de mevcut. Tadında değil de bayana kadar bırakmıyorum.
bende 4 koli dolu dolu olsa ben onu 2 güne bitirirdim küçüklüğümden berri favorimdirÇektide ben birşeyi bol bulunca duramıyom 2 koli alır hepsini tek günde yerim ben
eti normal firma aga etiden zarar gelmezKakaolu olsa olurdu da bunu pek sevmiyorum, genel olarak hepsi zararlı zaten de
...
Diğer forumlarda yoktur zatenbende 4 koli dolu dolu olsa ben onu 2 güne bitirirdim küçüklüğümden berri favorimdir
Mesaj otomatik birleştirildi:
işin şakası konu ile alakasız olacak ama ben bu forum sitesini ve buradaki insanların samimiyetini daha çok seviyorum
Buldum 500tl'de %10 indirim var alcam 4 tane 3'ünü.iptal edicem 100tl'ye falan gelirMarketlerde tanesi 4-5TL. Toplu güzel fiyata geliyor. Kakolusunu 2.25TL den satılmış. Yetişseydim onu da paylaşırdım.
Yemedi toplu iptal ediyoMarketlerde tanesi 4-5TL. Toplu güzel fiyata geliyor. Kakolusunu 2.25TL den satılmış. Yetişseydim onu da paylaşırdım.
Marka değil olay, hepsinin içeriğinde fazlaca şeker ve zararlı maddeler var.eti normal firma aga etiden zarar gelmez