Neler Yeni

Yardım Etiketli Gtx 1060 bakıma gerek var mı sizce?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
NORMALDE sanki fanlar hızlı döndüğü için fazla gibi geldi de ondan sordum 72 derece zaten furmarkta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Test sonucu 2 3 kez test açtım 15 er dakika
Yine gerek yok diye yorumladım satmak gibi bir niyetin yoksa aç yap bakımlarını düşer sıcaklığı

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,176
İsim
Volkan
Kıymama olayı için 2-3 yıl için tamam derimde bu kart için öyle bir şeyi kafana takma güzelce temizle yenile.
2 yıllık 3080ti daha bir kaç gün önce içini açıp temizledik. 73-74 dereceyi gören kart 66 yı sadece anlık gördü. 64-65 derece civarında çalışıyor artık. MX-6 kullandık. Bak ne güzel oldu. Sen yenilesen temizlesen düşün neler olacağını. :D
doğru bu şekilde chipte bozulabilir doğruysa macunun kuru kalan kısmı oluyormuş atıyorum yarısı da yaş chip çatlata biliyormuş sanırım

Yine gerek yok diye yorumladım satmak gibi bir niyetin yoksa aç yap bakımlarını düşer sıcaklığı
yok be 1600 tl yi ne yapalım satıp durur zararı yok sevdiğim model saklarım anı diye güzel kart çünkü seviyorum

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
doğru bu şekilde chipte bozulabilir doğruysa macunun kuru kalan kısmı oluyormuş atıyorum yarısı da yaş chip çatlata biliyormuş sanırım

yok be 1600 tl yi ne yapalım satıp durur zararı yok sevdiğim model saklarım anı diye güzel kart çünkü seviyorum
O zaman yenileyebilirsin çok istiyorsan zaten satmayacaksın

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Etiket e bende kıyamıyorum ama bakım iyidir hocam 😂 yırtmadan sökmeye çalış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç